31 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Petrolümüzün 18,5 yıl ömrü var

Türkİye’de yeni keşifler yapılmadığı takdirde, bugünkü üretim seviyesi ile ham petrol rezervinin 18,5 yıl, doğal gaz rezervinin ise 8,5 yıl ömrünün kaldığı bildirildi.



Euro’nun düşmesi endişelendiriyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, ‘’Şu anda özellikle avro bölgesine mal satanlar için euronun 2,10’un altına düşmesi ihracatçı açısından sıkıntı oluşturuyor’’ dedi.



Ödenmeyen tedavi giderleri, su borcu ile takas edilecek

Yerel yönetimlerde görevli kişilerin belediyelerce ödenmeyen tedavi giderleri, hastanelerin aynı belediyeye olan su borcu ile takas edilecek.



Sigorta borçluları listesi için son hafta

İşverenlerİn, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) prim borcu bulunanlara ilişkin listede yer almamak için bir hafta içinde ödeme yapması gerekiyor.



MÜSİAD heyeti ABD'ye gidiyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki 70’i aşkın üye işadamı, 1–8 Haziran 2010 tarihlerinde, resmi ve ikili iş görüşmeleri için yapmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) gidiyor.



Denetim birimlerinde tasarı rahatsızlığı

Meclİse sevk edilen ve Gelir İdaresi ile vergi denetiminin yeniden yapılandırılmasını da öngören Kanun Tasarısı, Maliye Bakanlığı bünyesinde görev yapan bazı denetim birimlerinde rahatsızlık oluşturdu.



Krizde KOBİ’lere kredi vermeyen bankalar, şimdi yarışa girdi

Halkbank KOBİ Pazarlama Daire Başkanı Hakan Başaran, bankaların KOBİ’lere tekrar kredi vermek için adeta yarışa girdiğini belirterek, ‘’Bankacılıkta rekabet ortamı arttı’’ dedi.



Sözleşmeli memura harcırah hakkı doğdu

Yargı, sözleşmeli personele harcırah ödemeyen idareyi haksız buldu. Kamuda sözleşmeli personel çalıştırma usul ve esasları, bir çok konuda kamu idaresi ile çalışanları karşı karşıya getiriyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.