31 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Emirdağ Yılları Sergisi açıldı

Büyük İslâm âlimi Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatından, Emirdağ yıllarını mercek altına alan sergi açıldı. İstanbul Fatih Ali Emiri Kültür Merkezinde açılan sergi, 13 Haziran’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.



‘Fatih Sultan Mehmed’ FETİH YÜRÜYÜŞÜNDE

FATİH Belediyesi’nin “557. Yıl Fetih Kutlamaları” çerçevesinde Fetih akşamı (29 Mayıs) temsili ‘Fatih Sultan Mehmet’ ve Hocası Akşemsettin, atının üzerinde meşaleli gençlerle ve mehteran takımı eşliğinde İstanbul Fatih’deki Fevzi Paşa Caddesi’nden, Saraçhane Meydanı’na kadar yürüdü.



Vezirköprülü hanımlardan Kastamonu gezisi

VEZİRKÖPRÜ Yeni Asya hanım okuyucuları Kastamonu’ya bir gezi düzenledi. Gezi kapsamında Bediüzzaman Said Nursî’nin evi, Nasrullah Camii, Aşıklı Sultan, Kale, Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin türbesi ve Mehmed Feyzi Ağabeyin kabri ziyaret edildi.



Dünyanın en büyük ebrusu

TRABZON'DA, bir resim öğretmeni ile 110 öğrencisi, ‘’dünyanın en büyük ebrusu’’ rekor denemesini Guinness Dünya Rekorları temsilcileri önünde başarıyla tamamladı. 45 metrekare büyüklüğünündeki ebrunun yapımında beş renk kullanıldı.



Avrupa Komşular Günü kutlaması sona erdi

KIRIKKALE'DE 3 gündür süren Avrupa Komşular Günü kutlamaları, Balışeyh ilçesi Dinek Dağındaki yayla faaliyetleriyle sona erdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.