13 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Kayısı üreticileri birliği hayal oldu

MALATYA’DA daha önce kayısı üreticilerinin örgütü Kayısıbirlik dolayısıyla yaşadıkları olumsuzluklar sonucu üreticiler, yeni kurulan Kayısı Üreticileri Birliğine üye olmayınca birlik kurulduğu gibi kapandı.

Malata Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, yaptığı açıklamada, kayısı üreticilerinin örgütü Kayısıbirlik’in idareden kaynaklanan hatalar dolayısıyla amacı dışında kullanıldığını söyledi. 25 milyon lira kredi borcu olan Kayısıbirlik’in üreticiden değil aracılardan ürün aldığını anlatan Polatbaş, bu sebeple örgütün üreticinin değil üreticiden yarı fiyatına kayısı alıp birliğe satan aracıların hakkını korumuş olduğunu dile getirdi.

TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün Kayısı Tanıtım Grubu oluşturmak için girişimlerde bulunduğunu hatırlatan Polatbaş, ‘’Bu konuda da ciddî bir gelişme olmadı, hâlâ bunda da bir sonuç almış değiliz’’ dedi. AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin’in TBMM’ye kayısı ile ilgili araştırma önergesi verdiğini anlatan Polatbaş, bu konunun da takip edilmediğini kaydetti.

13.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Google masaya oturacak

  Gençler piknikte buluştu

  Selzedeye yardım yapılacak

  Kayısı üreticileri birliği hayal oldu

  Bahçesaray’da rafting turizmi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.