14 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

QUARESMA BEŞİKTAŞ'TA

BEŞİKTAŞ uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık.


İNGİLİZLERİ ŞOK EDEN GOL

2010 Dünya Kupası'nın favori takımlarından İngiltere, ABD karşısında kalecisi Robert Green'in kurbanı olarak sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kal

Maradona'nın ruhu yetti

DÜNYAKupası B Grubu'nda Güney Kore, ilk maçların ardından 3 puanla lider durumda bulunuyor. Grubun ilk maçında Yunanistan'ı 2-0 yenerek kupanın en büy


  Robben Danimarka önünde oynamayacak

HOLLANDALI yıldız oyuncu Arjen Robben'in, 2010 Dünya Kupası'nda Danimarka ile yapılacak ilk maçta forma giyemeyeceği açıklandı.


  Aziz Yıldırım ve Adnan Polat Sapanca'da biraraya geldi

TÜRKİYE Kürek Federasyonu'nca Sapanca Gölü'nde gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ı buluşturdu.


  G.Saray kürekte F.Bahçe'yi geride bıraktı

KÜREK Federasyonu tarafından Sapanca Gölü'nde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda, Büyük A Erkekler kategorisinde kupanın sahibi Galatasaray oldu.


  Devlerin posterleri Kayseri Kalesi surlarına asıldı

2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası A Grubu maçlarının oynanacağı Kayseri'de, kale surlarına sporcuların ve yerel objelerin aynı büyüklükte fotoğraflarından oluşan 2 dev poster asıldı.


  Erman Kunter Fransa'da şampiyonluk kovalıyor

FRANSA'DA birinci basketbol liginde Cholet takımının çalıştırıcılığını yapan Erman Kunter, Paris'te Le Mans ile bu akşam şampiyonluk maçına çıkacak takımının, bu yıl büyük bir başarıya imza attığını söyledi.


  Ankara'da Olimpik Gün Koşusu'na 376 kişi katıldı

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 9 ilde gerçekleştirilen Olimpik Gün Koşusu'nun Ankara ayağına 376 kişi katıldı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.