17 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzonspor'dan 12 transfere yalanlama

TRABZONSPOR, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Stephan Appiah ve Eskişehirspor'da forma giyen Sezer Öztürk ile ilgilenmediğini bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bazı medya organlarında eski Fenerbahçeli oyuncu Stephan Appiah ve Eskişehirspor'da forma giyen Sezer Öztürk ile ilgilendiğimiz yönünde yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Her iki oyuncuyla ilgili Trabzonspor Kulübü olarak hiçbir girişimimiz söz konusu değildir'' denildi. Trabzonspor Kulübü, salı günü de bir açıklama yaparak Stanislav Sestak, Sidney Govou, Milivoje Novakoviç, Oleksandr Yakovenko, Gervinho, Landry Mulemo, Volkan Yaman, Orhan Şam, Koray Çölgeçen, Yekta Kurtuluş gibi futbolcuların gündeme hiç gelmediği açıklamıştı. Bordo-mavililer, iki günde basında çıkan 12 futbolcunun transferini yalanlamış oldu.

Panteliç'te ısrar yok

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, çok iyi, takımda direkt forma giyebilecek forvet oyuncusu bulabilmeleri halinde alacaklarını söyledi. Başkan Şener, stoper oyuncusu sorununu Wisla Krakow takımında forma giyen Arkadiusz Glowacki'yi transfer ederek aştıklarını belirtti. Forvet oyuncusu konusunda da çalışmalarının sürdüğünü anlatan Şener, Sırp oyuncu Panteliç konusunda ısrarlarının bulunmadığını ifade ederek, ''Sırbistan maçında çok iyi bir performans ortaya koyamadı. Panteliç'te hoca ısrar etmiyor, hatta istemiyor'' diye konuştu. Transferde sağ kanata bir oyuncu baktıklarını kaydeden Şener, ''Bu mevkide bir transfer gerçekleşebiliriz. Beşiktaş'tan Erhan Güven'i istedik, ancak bu transfer olmadı. Çok aceleci değiliz'' ifadelerini kullandı.

17.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzonspor'dan 12 transfere yalanlama

  Schuster'den 2 yıllık imza

  NBA şampiyonu 7. maça kaldı

  Messi'li Arjantin Güney Kore karşısında

  Kaybedenler sahada: Yunanistan-Nijerya

  Fransa ve Meksika ilk galibiyet peşinde

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.