17 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Schuster'den 2 yıllık imza

BEŞİKTAŞ'IN daha önce anlaşmaya vardığı ve salı günü İstanbul'a gelen teknik direktör Bernd Schuster dün sözleşme imzaladı.

Schuster, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Basın Sözcüsü Mete Düren'in de hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli teknik adamın siyah-beyazlı kulüple yaptığı sözleşme törenine birçok basın mensubu takip etti. Bazı tv kanalları imza törenini canlı yayınlarken yurt dışından gelen yabancı basın mensupları da sözleşmeyi takip etti.

BJK İNÖNÜ STADI'NI GEZDİ

Sabah erken saatte sağlık kontrolünden geçen Alman teknik adam, daha sonra kulüp basın sözcüsü Mete Düren ile birlikte BJK İnönü Stadı'na geldi. Burada önce soyunma odalarına bakan Schuster, daha sonra sahaya çıkarak, tribünleri ve sahanın zemininin inceledi. Mete Düren'den statla ilgili bilgi alan Alman teknik direktörün, müzeden, koridorlardaki fotoğraflardan ve Beşiktaş'ı anlatan tarihi anlardan çok etkilendiği öğrenildi. Bu arada, stadı gezdiği sırada havalimanında kendisini omuzlara alan Çarşı taraftar grubunun bulunduğu bölüm gösterilirken, ''Seni omuzlara alanlar bu tribünde'' ifadesi üzerine Schuster, gülümseyerek tepki verdi.

TESİSLERE HAYRAN KALDI

Schuster ve yardımcıları daha sonra sözleşme imzalamak üzere BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geçtiler. Yönetici Meten Düren ve Yardımcı AntrenörTayfur Havutçu ile birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahaları, kondisyon merkezini, yatak odalarını ve toplantı salonunu gezen Schuster, hayranlığını ifade etti. "Avrupa'da böyle tesisler çok az kulüpte var" diye konuşan Schuster, "Ev tutmayıp burada kalmayı bile düşünebilirim" ifadesini kullandı.

17.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzonspor'dan 12 transfere yalanlama

  Schuster'den 2 yıllık imza

  NBA şampiyonu 7. maça kaldı

  Messi'li Arjantin Güney Kore karşısında

  Kaybedenler sahada: Yunanistan-Nijerya

  Fransa ve Meksika ilk galibiyet peşinde

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.