28 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

G-8’den İsrail’e Gazze çağrısı

Kanada’da toplanan en gelişmiş sanayi ülkeleri G-8 grubunun liderleri, “İsrail’in Gazze ablukasını sona erdirmesi ve Filistin yönetimiyle barış müzakerelerini başlatması” çağrısında bulundu.


Toronto savaş alanına döndü

Dünyanın ekonomisi gelişmiş 20 ülkesinden oluşan G-20’nin Kanada’nın Toronto şehrinde önceki gün başlayan zirvesi, protestocuların eylemleri nedeniyle

Fatih’in askerleri yeni şehitlik’te

BURSA'NIN İnegöl Belediyesi ile Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca (TİKA), Fatih Sultan Mehmed’in Bosna’yı fethi sırasında şehit düşen


  Özgürlükçü gençler heykel istemiyor

ESKİ Sovyet lideri Josef Stalin’in Gürcistan’ın Tkibuli şehrindeki heykeli de kaldırıldı.


  Esad, Chavez’i ziyaret etti

SURİYE Devlet Başkanı Beşşar Esad, Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez’e, ABD’ye karşı durduğu ve Filistin mücadelesine destek verdiği için teşekkür etti. Esad, Latin Amerika gezisi çerçevesinde ilk kez ziyaret ettiği Venezuela’da Devlet Başkanı Hugo Chavez ile bir araya geldi.


  Afganistan'da 5 NATO askeri öldü

AFGANİSTAN'DA önceki gün 5 NATO askeri öldü. NATO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, en az 2’si ABD askeri olmak üzere dün 5 NATO askerinin öldüğü bildirildi.


  Kırgızistan, referandum için sandık başına gitti

KIRGIZİSTAN'DA geçici hükümetin Başbakanı Roza Otunbayeva’nın 1,5 yıl süreyle devlet başkanı ve yeni hükümet kuruluna dek geçici Başbakan olarak görev yapmasını da öngören anayasa değişikliği referandumu dün yerel saatle 08.00’de (TSİ 05.00) başladı.


  Gine’de ilk özgür seçim yapılıyor

FRANSA’DAN 1958’de bağımsızlığını kazanan, batı Afrika ülkelerinden Gine Cumhuriyeti’nde ilk kez özgür devlet başkanlığı seçimi yapılıyor.


  Ailesi, Gilad Şalit için yürüyüş başlattı

GAZZE Şeridi ile İsrail sınırında 4 yıl önce kaçırılan İsrailli asker Gilad Şalit’in ailesi ve destekçileri, Şalit’in serbest bırakılmasında gerekli çabayı göstermediğini düşündükleri İsrail hükümetini protesto etmek ve hükümet üzerinde bir kamuoyu baskısı kurmak amacıyla 12 gün sürecek olan uzun yürüyüşü başlattılar.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.