13 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

O komutan istifa etsin

Mavi Marmara baskını ile ilgili olarak İsrail ordusu içinde kurulan soruşturma komisyonu raporunun resmen sunulması öncesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İsrail ordusunun eski komutanları, Deniz Kuvvetleri Komutanı General Eli Marom’un ya istifa etmesi veya ordudan atılması gerektiğini belirttiler.


Nasrallah’ın konuşmaları master tezi oldu

İSRAİL'DE üst düzeydeki bir istihbarat subayı, Lübnan’daki Şii Hizbullah örgütünün lideri Şeyh Hasan Nasrallah’ın 2006 yılında İsrail ile Lübnan arası

Ukrayna, balkonda da sigarayı yasaklayacak

Türkiye’de Anayasa Mahkemesi, kahvehanelerde sigara yasağı getiren yasa maddesinin iptal edilmesini esastan görüşürken, Ukrayna sigara yasağında bir a


  Şili’de büyük deprem: 6,2

ŞİLİ'NİN kuzeydoğusunda 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


  BP’nin zararı katlanıyor

İNGİLİZ petrol şirketi BP’nin, Meksika Körfezi’ndeki deniz dibinde petrol akmaya başlamasıyla meydana gelen zararının şimdiye kadar 3,5 milyar dolara yükseldiği bildirildi.


  Fransa, çarşaf yasağını oyluyor

FRANSA'DA yüzü de örten giysilerin kamuya açık yerlerde yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, meclis genel kurul oturumunda bugün oylanacak.


  Çin’in döviz rezervi: 2,5 trilyon dolar

ÇİN'İN döviz rezervinin, Haziran ayı sonu itibariyle 2 trilyon 454,3 milyar doları bularak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15’ten fazla artış gösterdiği bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.