18 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

KOBİDER: KOSGEB yeterki destek versin KOBİ buluruz

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, basına yansıyan haberlere göre, KOSGEB’in 500 milyon lira vermek için 100 bin KOBİ aradığını kaydederek, KOSGEB’in destek vermesi halinde, 200 bin KOBİ bulacaklarını belirtti.



Bir İŞKUR personeline bin 200 işsiz düşüyor

Türkİye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli, ‘’Bazı Avrupa ülkelerinde bir İŞKUR personeli sadece 50 işsizle muhatap oluyor, bizde bir İŞKUR personeline bin 200 işsiz düşüyor’’ dedi. Türkiye’deki işsizliğin önüne geçmek ve istih



Albaraka Türk, 2015’te 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, 2010 yılı sonunda 115-120 şubeye, 2015 yılı sonunda ise 200 şubeye ulaşacaklarını söyledi.



Büyükşehir, Başkentgaz’daki yüzde 20 hissesini de özelleştirecek

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkent Doğalgaz AŞ’deki yüzde 20’lik hissesinin de özelleştirme kapsamına alınması yönünde karar aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi, Melih Gökçek başkanlığında toplandı.



THY, uçuş sınıflarına Comfort Class’ı ekledi

Türk Hava Yolları (THY), Ekonomi, Bussines ve Fırst Class uçularına Comfort Class’ı ekledi. Ekonomi ve Business Class arasında konumlandırılacak yeni sınıfla, Ekonomi Class’ın uygun satın alınabilme yaklaşımını Business Class konforu ile birleştirme amaçlanıyor.



Enerji, yabancıların da gözdesi

Yilin ilk 5 ayında Türkiye’ye giren 1,4 milyar dolarlık yabancı sermayenin 383 milyon doları enerji alanına yatırım yaptı.



Türkiye’nin tropikal meyve bahçesi: Alanya

Sicak iklimiyle tarıma elverişli bölgeler arasında yer alan Antalya’nın Alanya ilçesi, turizmdeki başarısını tropikal meyve üretiminde de gösteriyor.



Toprak sanayicilerinin sorunu, ‘ham madde’

Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, şehrin lokomotif sektörlerinde faaliyet gösteren sanayicilerin, en büyük sorunlarının ham madde olduğunu söyledi.



Borçlu üniversite hastanelerine ikinci af

Borç batağına saplanan üniversite hastanelerini kurtarma operasyonu başladı. 2005-2007 yıllarında borçları silinen üniversite hastanelerine bir af daha geliyor.



Kamu-Sen: Yoksulluk sınırı bin 467 lira

Türkıye Kamu-Sen, Haziran ayında çalışan tek kişinin yoksulluk sınırını bin 467, dört kişilik ailenin yoksulluk sınırını 2 bin 931 lira hesapladı.



Tarım üretiminde dünyanın sekizinci büyük gücüyüz

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Türk tarım sektörünün üretim değerinin dünyada sekizinci büyük güç olduğunu söyledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.