22 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Uludağ’a ziyaretçi akını

Bediüzzaman Hazretleri dağların hikmet ve maksatlarını izah ederken, “zemin sefinesine hazineli direkler” şeklinde yorumlar: “Bu dünya hanında misafir yolcular için koca dağları levazimatlarına ve istikbaldeki ihtiyaçlarına müntazım ihtiyat deposu ve cihazat anbarı ve hayata lüzumu olan çok definelerin mükemmel mahzenidir.” (3. Şuâ).


En konforlu Ramazan çadırı hazırlanıyor

BağcIlar Belediyesi, bu yıl da Türkiye’nin en konforlu Ramazan Çadırı İrfan Sofrasını kuruyor. Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan çadırda Ramazan ayı

Siirt İl Özel İdaresi kadrosu güçlendi

Sİİrt İl Özel İdaresi teknik eleman sorununu sözleşmeli teknik eleman alarak çözdü. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş, yıllardan beri çe


  Ağrı’da doğalgaz boru hattında patlama

AğrI’nIn Doğubayazıt ilçesindeki doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğubayazıt’a 8 kilometre uzaklıktaki Topçatan Köyü yakınlarından geçen ve İran’dan Türkiye’ye gaz akışını sağlayan boru hattında saat 00.25 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangında alevler 100 metre yükseğe kadar ulaştı. Patlama ve gökyüzünü aydınlatan alevler Topçatan köylüleri ile ilçe halkını da tedirgin etti.


  Bakır koleksiyonunu müzeye hediye edecek

Ankara’nIn Çubuk ilçesinde çerçicilik yapan bedensel engelli kişi, yıllardır mal karşılığı topladığı ve tek odalı evinde sakladığı bakır eşyaları, müzeye hediye etmeyi planlıyor.


  Kestanepazarı, 10 ayda hafız yetiştiriyor

İzmir’de merkezi bulunan iki vakıf bir dernekle hizmetlerini yürüten Kestanepazarı Kur’ân Kursları ve Kurumları’nın koordinatörlük sitemine geçtiği belirtildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.