30 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Çocuklar için ekran uyarısı Eylül’de başlayacak

RTÜK Başkanı Davut Dursun, ‘’Eylül ayından itibaren belli bir saatten sonra çocukların artık ekran başında olmamaları gerektiğine dair görüntülü bir uyarı yapılmasını planlıyoruz’’ dedi.


Terör millî projelerle çözülür

CHP, 35 için teklif verdi

CHP’nin, TSK İç Hizmet Kanununun 35. maddesinde değişiklik öngören yasa teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklif 35. maddenin ‘’Silâhlı Kuvvetlerin v


  CHP, 27 Nisan e-muhtırasını yargıya taşıyor

CHP, dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve Başbakan Erdoğan hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na haftabaşında suç duyurusunda bulunacak.


  TRT’de propaganda yapılamaz

TRT Genel Müdürlüğü, ‘’programlarında kesinlikle (referandumda) ‘evet’ ya da ‘hayır’ propagandasının yapılamayacağını’’ bildirdi.


  Van Emniyet Müdürü’ne ihmal suçlaması

Deniz Baykal’ın, 2 Nisan 2010 tarihindeki Van ziyaretinde yaşanan olaylarla ilgili Van Emniyet Müdürlüğü’nün ihmali bulunduğu iddiasıyla hazırlanan iddianame kabul edildi.


  Grizu patlamasında yüzde 70 firma kusurlu

ZONGULDAK'TA, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında, 17 Mayısta meydana gelen grizu patlamasıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı inceleme raporunu tamamladı.


  İnegöl olaylarında 11 kişi tutuklandı

Bursa’nIn İnegöl ilçesinde, 4 gün önce 5 kişinin bıçaklanmasının ardından çıkan olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 50 kişiden 11’i tutuklandı.


  Devlete dövizle borç verenler kazançlı çıktı

Devlete döviz ile borç verenler ‘’ekstra’’ kazançlı çıktı.


  Yine ‘iş kazası’: 2 işçi öldü

Ankara’nIn Nallıhan ilçesinde sodyum sülfat üretim tesislerinde meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Nallıhan ilçesi Çayırhan beldesinde kurulu Alkim Alkali Kimya AŞ’ye ait sodyum sülfat üretim tesislerinde, galeri açma çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.


  BU FİTNE ATEŞİNİ HEP BİRLİKTE SÖNDÜRELİM

Bir taraftan terör saldırıları devam ederken diğer taraftan bu saldırıları ve şehit cenazelerini kullanarak toplumda gerginliği tırmandırma amaçlı provokasyonların hız kazanması ve “etnik çatışma” senaryolarının dillendirilmesi endişeyle karşılanıyor.


  Dörtyol’da terör örgütünü protesto

BDP heyetinin geleceğini açıklaması nedeniyle geniş güvenlik önlemi alınan Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir grup vatandaş, terör örgütünü protesto etti.


  5 ayrı bombalama eylemine de katılmışlar

Esenyurt’ta terör örgütü lehine yasa dışı gösteri yaptıkları iddiasıyla yakalanan 34 kişinin ayrıca 5 ayrı bombalama eylemine de katıldıkları belirlendi.


  Grip aşısına 33 milyon euro ödendi

SağlIk Bakanlığı, domuz gribi aşısıyla ilgili tartışmalara açıklık getirdi.


  ABD ile kriz yok

Dışişleri Bakanı Ahmet Davudoğlu, Türkiye ile ABD arasında geçmişte ve şimdi kalıcı bir kriz olmadığını söyledi. Davudoğlu, katıldığı bir TV programda, iki ülkenin stratejik öncelikleri ve yöntemlerinin örtüştüğünü belirterek, ABD Başkanı Barack Obama yönetiminin benimsediği dilin ve önceliklerin, Türkiye’nin yaklaşımı ile denk düştüğünü kaydetti.


  ESDER: Bu oyunlar tutmayacaktır

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, “Biz bu topraklarda bin yıldır Türk- Kürt kardeşçe yaşadık.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.