26 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İlk ticarî elektrikli araç: Doblo

Doblo, geçen Çarşamba günü 1 milyonuncu aracı banttan indirirken elektrikli aracını da tanıttı.



Karsan, ‘geleceğin taksisi’ ile bir marka oluşturacak

Türkiye’nin tek çok markalı üreticisi Karsan, Kıraça ve Hexagon Grup şirketlerinin ortak iştiraki olan Hexagon Studio’nun tasarım desteği ile katıldığı New York şehrinin (NYC) taksilerini tasarlamak ve üretmek üzere Taksi ve Limuzin Komisyonu (TLC) tarafından gerçekleştirilen ‘’Geleceğin Taksisi’’ projesi kapsamında açılan ihalenin sonuçlanmasını bekliyor.



Lancia Delta Hard Black Türkiye’de

LÜKS kompakt sınıfın en yeni ve sıradışı temsilcisi olarak ön plana çıkan Lancia’nın Delta modelinin “Hard Black” adı verilen özel serisi Türkiye’de satışa sunuldu.



A3’e yeni motor seçeneği

AUDİ A3 ailesi yeni motor seçenekleriyle genişliyor. Yelpazeye eklenen 105 hp güç çıkışına sahip 1,6 TDI motor 100 km’de 4,1 litrelik yakıt tüketimi ve sadece 109 g/km’lik CO2 emisyonuyla sınıfının en iddialı modelleri arasında yerini alıyor. Audi, A3 model ailesine eklediği yeni 1.6 TDI motorlarıyla bir kez daha sürüş zevki ve verimliliğin bir arada var olabileceğini ispatlıyor.



Peugeot’nun yeni özel seri modelleri

YENİ Peugeot 207 ve 308 Sportium özel seri araçlar, Peugeot markasının 200 yıllık tecrübesiyle yansıttığı sportifliği en çekici şekilde taşıyan modeller olarak ortaya çıkıyor.



Isuzu teslimatlara devam ediyor

ANADOLU Isuzu Bayii Seyidoğlu Otomotiv tarafından Sena Tur, Şekerler Turizm ve Serik Kooperatifi’ne satışı yapılan 16 araç törenle teslim edildi.



Yeni Caddy kendini gösterdi

VOLKSWAGEN Ticarî Araç’ın en çok satan modelleri arasında yer alan Caddy’nin ilk görselleri yayınlandı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.