30 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Gelir uçurumu değişmedi

Türkiye İstatistik Kurumunun araştırmasında, en yoksul yüzde 20 ile en zengin yüzde 20 arasındaki gelir farkı, 2008’de, bir önceki yıldaki gibi 8,1 kat olarak belirlendi. En yüksek gelire sahip son gruptakiler, toplam gelirden yüzde 46,7 pay alırken, en düşük gelire sahip ilk gruptakilerin toplam gelirden aldığı pay yüzde 5,8 oldu.



FIndık İşçilerinin zorlu yolculuğu başladı

FIndIk toplama sezonunun başlamasına az bir zaman kala mevsimlik işçiler Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden, fındık bahçelerinde çalışmak üzere Sakarya’ya gelmeye başladı.



Azerbaycan’la da vizelerin kaldırılmasını istiyoruz

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Azerbaycan’ın Türkiye’ye uyguladığı vize konusunda, ‘’Beklentimiz, temennimiz vizenin kaldırılması yönünde’’ dedi.



Fiyat artışı kaçakçılığın artmasına sebeb oldu

KIrmIzI et, artan fiyatları fırsata dönüştürmek isteyen kaçakçılar için ‘’gözde mal’’ haline geldi. Gümrüklerde bu yılın ilk 6 ayında ele geçirilen kaçak et ve et ürünleri, geçen yılın aynı dönemine göre 5 kattan fazla arttı.



Fatura çalışanlara kesildi

İstanbul Sanayi Odasınca açıklanan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’’nı değerlendiren HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, mâlî krize karşı ortak bir tavır geliştirilemediğini, krizin faturasının işverence çalışanlara kesildiğini kaydetti.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.