07 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Buğday fiyatları zirvede

ABD’de buğdayın vadeli fiyatı, Rusya’nın tahıl ihracatını geçici olarak durdurma girişiminin alımları tırmandırmasıyla dün yüzde 5’in üzerinde yükselirken, buğdaydaki haftalık kazanımlar da yüzde 25 dolayına çıktı.



Karadeniz’de petrol çıkmayabilir

Enerjı ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz’de petrol arama çalışmaları kapsamında derin deniz sondajı yapması için getirilen Leiv Eiriksson ile yapılan çalışmaların sonucunun bu ayın ikinci haftasında ortaya çıkacağını belirtirken, ‘’Karadeniz’de petrol çıkmayabilir, bulursak çok iyi olur, fakat bulunabilir de.



Zeytin ve zeytinyağında fiyatlar artabilir

Bu yıl rekolte düşüşü beklenen zeytinde, stokların azalmasının da etkisiyle zeytin ve zeytinyağında fiyat artışı olacağı öngörülüyor.



Ramazan’da merdiven altı üretim uyarısı

Ramazan ayına sayılı günler kala tüketicilere, açıkta satılan, etiketsiz, ambalajsız, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri almamaları öneriliyor.



Pamukta ilk hasat liderliğini kaptırmıyor

Adana’nin Karataş ilçesine bağlı Bahçe beldesinde çiftçilik yapan ve ilk hasat dolayısıyla ‘’Çukurova’nın pamuk rekortmeni’’ unvanını elinde bulunduran Hasan Aslan, bu yıl 16’ncı kez Adana Ticaret Borsası’na ilk ürünü getiren üretici oldu.



İhracatçının yeni pazarı Ortadoğu ve Afrika

Denızlı Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Euro bölgesindeki sıkıntıdan dolayı yeni dünya piyasasına açılan pazarları da mercek altına aldıklarını söyledi.



Motorin ve kırsal motorine 6-8 kuruş zam

Akaryakit firmaları kırsal motorin ve motorine zam yaptı. Bu sabahtan itibaren motorin kullanan araç sahipleri ve çiftçiler depoyu, 6 ile 8 kuruş arasında fazla ödeyerek doldurdu.



THY’den 94 liralık Ramazan tarifesi

Türk Hava Yolları, yolcularına Ramazan’da herşey dahil 94 TL’ye uçma imkânı sunuyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.