07 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Üç kolay bir zor kur’a

Avrupa ligi play-off turunda F. Bahçe Yunan Paok,Trabzonspor İngiliz devi Liverpool ile eşleşti. G. Saray ve Beşiktaş'a ise kolay rakipler çıktı.


En süper kİm?

Futbolda 2009-2010 sezonu Süper Lig şampiyonu Bursaspor ile Türkiye Kupası sahibi Trabzonspor, TFF Süper Kupa maçında bu akşam İstanbul’da karşı karşı

ARDA: FENER’E ÜZÜLDÜK

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin kendilerinde baskı oluşturup oluşturmadığı yönündeki bir soruyu cevap


  Daha iyi olacağız

Beşİktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Viktoria Plzen maçının 11’e 11 olduğu dönemde dengede gittiğini, kırmızı kartla birlikte oyunun kendi lehlerine döndüğünü söyledi.


  SIVOK’TAN SONRA ŞİMDİ DE TORAMAN

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti’nden Viktoria Plzen’i rövanş maçında 3-0 yenerek play-off turuna yükselen Beşiktaş’ta, İbrahim Toraman üzüntüsü yaşanıyor.


  Eroğlu’na büyük onur

Dünya ve Avrupa Şampiyonu, olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği’nin (FILA) organizasyonunda dünyanın önde gelen antrenörlerine ders verecek.


  Slovak Sestak Ankaragücü’nde

Ankaragücü’nün, Slovakya Millî Takımı oyuncusu Stanislav Sestak ile 1 yılı kiralık 3 yıl opsiyonlu anlaştığı bildirildi.


  Fransa Ligue 1 start alıyor

Fransa Birinci Futbol Ligi’nde (Ligue 1) 2010-2011 sezonu, bugün yapılacak maçlarla başlıyor.


  Guiza’nın yerine Colunga

İspanya’nIn Getafe kulübü, Fenerbahçe’den Daniel Güiza’yı transfer edemeyince yerine Recreativo’dan Adrian Colunga’yı transfer etti.


  Young Boys, Tottenham ile eşleşti

Şampİyonlar Ligi play-off turunda da kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe’yi eleyen İsviçre’nin Young Boys ekibi, İngiliz Tottenham ile eşleşti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.