10 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GutI: İSTANBUL, AYNI MADRİD GİBİ

Beşİktaş’In İspanyol futbolcusu Guti, Villarreal ile oynanan hazırlık maçının ardından basına yaptığı açıklamada, “Real Madrid’i şimdilik özlemedim ve umarım da özlememi Çünkü özlersem bu Beşiktaş’ta işler yolunda gitmedi demek olur” dedi.


SİYAH FORMALAR KARTAL YUVASI'NDA

Beşİktaş’In siyah forması bugün Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarılacak.

OBAMA, NBA’DE BASKETBOL OYNADI

ABD Başkanı Barack Obama, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) yıldızları ve eski bazı efsane isimlerinden oluşan ‘’rüya takımla’’ basketbol oyna


  BEŞİKTAŞ ÜST DÜZEY TAKIM

Beşİktaş’In İspanyol futbolcusu Guti, İspanyol spor gazetelerinden Marca’da yayımlanan röportajında, ‘’Beşiktaş, kulüp olarak Real Madrid, Barça, Milan veya İnter düzeyinde’’ dedi.


  İNÖNÜ’DE KAYBETMEYİZ

Beşİktaş’a gelmesindeki en büyük etkenin Schuster olduğunu bir kez daha vurgulayan Guti, ‘’Burada kimseye birşey kanıtlamak veya göstermek zorunda değilim. Sadece iyi şeyler yapmak istiyorum çünkü Beşiktaş bana çok güvendi.


  İSPANYOL BASININDAN ÖVGÜ

Villarreal ile oynanan hazırlık maçında Beşiktaş formasıyla ilk kez 11’de sahaya çıkan Guti için İspanyol basınında yer alan yorumlarda, ‘’Guti, Beşiktaş’ta sihirler yapmaya devam ediyor. 14 sırt numaralı Guti, El Madrigal Stadı’nda bir futbol dersi verdi.


  Arda: Transferle ilgilenmiyorum

(A) MİllÎ Futbol Takımı’nın yıldız isimleri Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci, oynadıkları Nike’ın reklâm filminin tanıtımına katıldı.


  Blackbourn Guiza’ya talip

Premier League ekiplerinden Blackburn Rovers’ın, Fenerbahçeli futbolcu Daniel Guiza’ya talip olduğu ileri sürüldü.


  Appiah, Cesena ile anlaştı

GanalI futbolcu Stephen Appiah, Serie A’ya bu yıl yükselen Cesena ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Appiah ile 1 yıllık anlaşma imzalandığı bildirildi.


  Bordeaux mağlûp, PSG lider

Fransa Futbol Ligi (Ligue 1), Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla yeni sezona ‘’merhaba’’ dedi.


  Uygun: Lig 2 hafta sonra başlayabilirdi

Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş ile mücadele edecek Bucaspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, ‘’Ligi 15 gün geç açsak, daha iyi değil miydi?’’ dedi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.