11 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Ramazan dayanışma ayı

BURSA Müftüsü Mahmut Gündüz, bugün başlayan on bir ayın sultanı Ramazan’ın sosyal dayanışma için çok iyi bir fırsat olduğunu söyledi.


Hıristiyanlar, pankart asarak Ramazan’ı kutladı

ANTAKYA Ortodoks Kilisesi, her Ramazan ayında kentin işlek caddelerine pankart asarak kutlama uygulamasını bu yıl da sürdürdü.

Sağlığınız için oruç tutun!

SAMSUN İl Müftüsü Osman Şahin, orucun İslâm’ın 5 temel şartından biri olduğunu, insan hayatına ve sağlığına önemli derecede fayda sağladığını söyledi.


  Heronlar askere havale

HÜKÜMET Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ‘’Heronlarla ilgili iddialar’’ hakkında, ‘’Bu kadar Türkiye’nin gündemine gelmiş, televizyonlarda şu kadar zamandır gösterimde olan, görülen, takip edilen, zaman zaman da tepkilere yol açan bir konuyla ilgili, ilgili makamlar gereği neyse onu yapıyordur ve yapacaktır’’ dedi.


  Onlar dışarıdayken biz niye içerideyiz?

Ergenekon dâvâsının tutuklu sanıklarından gazeteci Mustafa Balbay, Balyoz dâvâsında sanıklar hakkında verilen yakalama kararının kaldırılmasını eleştirdi. Balbay, “Bu devletin ordusunun komutanları ‘darbeye eksik teşebbüs’ ederken, Balbay ve teğmenler darbeye tam teşebbüste mi bulunacak? Bizim dışarıda yasımızı tutanlar kimseyle pazarlık etmediği için mi burada tutukluyuz?” dedi.


  Parça tesirli bomba etkisiz hale getirildi

ZEYTİNBURNU Vergi Dairesinin yakınındaki bir otobüs firması bürosunun önüne sabah saatlerinde bırakılan ve zaman ayarlı olduğu belirlenen bomba, polis tarafından etkisiz hale getirildi.


  İnternet dolandırıcısı operasyonda tutuklandı

İSTANBUL'DA düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, internet sitelerine koyduğu sahte ilânlarla 110 bin lira haksız kazanç elde ettiği iddia edilen kişi tutuklandı.


  Akgiray: İMKB anonim şirketi gibi olacak

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nın (İMKB) anonim şirket gibi olacağını belirtti. Akgiray, İMKB varant pazarının açılması dolayısıyla düzenlenen toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.


  Maliyeden diş tedavi genelgesi

DiyarbakIr Genel Sağlık Sigortası kapsamı dışındaki kamu personeli de özel diş kliniklerine gidebilecek.


  Mahkemenin şüphesi haklı çıktı

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Celal Kara, Balyoz sanıkları hakkındaki yakalama kararlarına ilişkin itirazlarla ilgili mütalâasında, ‘’Karar tarihinden sonra ortaya çıkan durum mahkemenin şüphesini haklı çıkardı. Zira çağrıldıklarında gelecekleri belirtilen sanıklardan hiçbiri gelmedi, adreslerinde bulunamadı ve hiçbirinin telefonlarına da ulaşılamadı” dedi.


  ‘Mavi Marmara’da inceleme sürüyor

İsraıl’ın, 31 Mayısta Gazze’ye yardım götüren filoya düzenlediği baskından sonra el koyduğu ve Hatay’ın İskenderun ilçesindeki limana getirilen 3 Türk gemisinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve 3 savcı ile Ankara’dan gelen 12 kişilik olay yeri inceleme ekibi, dünkü incelemelerine başladı.


  Nüfus müdürlüklerinde referandum mesaisi

İçİşlerİ Bakanı Beşir Atalay’ın, nüfus cüzdanlarının değiştirilmesi işlemleri ile ilgili olarak 81 il valisine yazılı talimat gönderdiği bildirildi.


  Yargıda Adalet Bakanlığı hiyerarşisinin ne işi var?

Demokrasİ ve Özgürlük İçin Yargıçlar ve Savcılar Birliği (Demokrat Yargı), oligarşiden demokrasiye doğru ilerleyen mantığın ve eğilimin yargı içinde dernekleşmeyi daha önemli ve değerli hale getirdiğini bildirdi.


  Maaş promosyonunun tamamı çalışana verilecek

Maaş promosyonlarının tamamının çalışanlara ödenmesi yönündeki Başbakanlık Genelgesi, dünkü Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.


  İnternet andıcında 3 zanlı daha adliyede

İnternet andıcı soruşturması kapsamında üç şüpheli daha adliyeye getirildi. Soruşturma kapsamında ifadeye gelen şüpheli sayısı 4 oldu.


  Seraj bebek, Erdoğan olacak

Gazze’de mavi bebek sendromuyla dünyaya gelen ve Türkiye’de geçirdiği ameliyatlar sonrasında sağlığına kavuşan Seraj Bebeğin annesi Fatma Abujaarad, çocuklarının adını ‘Erdoğan Seraj’ olarak değiştireceklerini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.