12 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

İlk teravihte camiler doldu, taştı


İskenderun saldırısında İsrail sansürü

USAK Koordinatörü Sedat Laçiner, bir TV programında İskenderun saldırısı ile ilgili dehşet verici iddialarda bulundu. Laçiner, “Heronların görüntüleri

Saldırgan radardan belirlendi


  Aynı hassasiyet Hantepe’ye niye gösterilmedi?

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, bu yılki Yüksek Askeri Şura’ya ilişkin, ‘’YAŞ’ta gereksiz bir tartışma, gereksiz bir mekik dokuma yaşandı” dedi.


  Afrika’nın bile gerisindeyiz


  Bağış: Her kesiminden AB uzmanına ihtiyaç var


  Işık: İstifa kendi kararım

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile görüşerek emeklilik kararı aldığı iddialarının tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.


  Eylemci öğretmen disipline

MıllÎ Eğitim Bakanlığı (MEB), bazı sözleşmeli öğretmenler tarafından Bakanlık önünde yapılacağı duyurulan ‘’eş durumundan tayin eylemi’’ ile ilgili olarak açıklama yaptı.


  Albaya da tahliye

Balyoz planı dâvâsı kapsamında hakkındaki yakalama kararı uyarınca Afyonkarahisar’da yakalanarak cezaevine konulan emekli Kurmay Albay Ahmet Şentürk tahliye edildi.


  Siyasî partilerde “Ramazan mesaisi”

Ramazan ayının başlaması ile referanduma yönelik siyasî kampanyalar, miting alanlarından iftar sofralarına yönelecek.


  Kaynaşma fırsatı

Almanya’nın KRV eyaleti Çalışma, Uyum ve Sosyal İşler Bakanı Guntram Schneider Ramazan ayının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Schneider, mesajında, İslâmın Alman toplumunun bir parçası olduğunu, Ramazan ayının Müslümanlar ile Müslüman olmayanlar arasında saygı ve sevginin daha da pekişmesi için bir fırsat olduğunu ifade etti.


  Atalay: Provokatörlere izin vermeyeceğiz

İçişlerı Bakanı Beşir Atalay, ‘’Hiçbir siyasî parti liderinin mitinginde provokatörlere izin vermeyeceğiz’’ dedi. Atalay, yürürlüğe girdikten sonra Türkiye’de çok şeyi değiştirecek olan halk oylamasının güven içinde geçeceğini ifade etti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.