12 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

AVRUPA TÜRK HAKEMİNİ SEVDİ

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan, hakem hatalarıyla ilgili sıcağı sıcağına değerlendirme yapmanın doğru olmadığını belirterek, ''Hakemlerle ilgili değerlendirmeyi maç bittikten 24 saat sonra yapmak gerekir'' dedi.


F.BAHÇE KUVVET ÇALIŞTI

FENERBAHÇE, Süper Lig'in ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Futbol Federasyonu mahkemeye verildi

PETROL Ofisi Spor Kulübü Başkanı Şahin Ulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyeleri hakkında, Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesiyl


  Doll: Oruç için son karar futbolcuların

GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü Thomas Doll, Fenerbahçe'ye transfer olan İlhan Eker'in Lugano ve Bilica'yı geçerek takıma girebileceğini düşünmediğini söyledi.


  Engelli Dünya Şampiyonu unutulmadı

MALEZYA'DA düzenlenen Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda, 70 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazanan Hafize Bingül, Devlet Bakanı Aliye Kavaf tarafından plaket ve altınla ödüllendirildi.


  Löw'den, Mesut Özil'e Barcelano'ya ‘git’ tavsiyesi

ALMANYA Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, transfer döneminin gözdesi Mesut Özil'e, Barcelona'da oynaması tavsiyesinde bulundu. Löw, Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan futbolcunun transfer olasılıkları hakkında yaptığı açıklamada, ''Bir futbolcu için Barcelona'da oynamak çok özel bir durumdur'' ifadesini kullandı.


  Türkiye futbolda 28.sıradaki yerini korudu

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) aylık dünya sıralaması açıklandı. Ağustos ayı listesinin ilk 13 sırasında herhangi bir değişiklik olmazken, Türkiye, 810 puanla 28. sıradaki yerini korudu.


  THY Basketbol Millî Takımlarına sponsor oluyor

TÜRK Hava Yolları (THY), Basketbol Milli Takımları ile ana sponsorluk anlaşması imzalayacak. THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, basketbola olan desteğini sürdürmeye devam eden ve 2010 FIBA Dünya Şampiyonası ana sponsorlarından olan THY, bugün gerçekleştirilecek imza töreniyle Basketbol Milli Takımları ana sponsoru olacak.


  Sincanlı boksörlerin şampiyonluk coşkusu


   Süper Lig'de ilk hafta




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.