15 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Gül: Teröre fırsat vermeyeceğiz

CumhurbaşkanI Abdullah Gül, “Devletimiz teröre fırsat vermeyecektir.


Bakanın ithalat endişesi

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, TL’nin aşırı değerlenmesi sebebiyle Türkiye’nin bir ‘’ithalat cenneti’’ olmasından endişe ettiğini söyledi.

Mavi Marmara Şehitlerinin isimleri Ankara’da yaşayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Gazze’ye insanî yardım götüren Mavi Marmara gemisinde bulunan ve İsrail’in saldırısı sonucu vefat edenlerin isimle


  ASİM-DER, “Mezalim Çadırı” kurdu

IğdIr Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİM-DER), 1915 Ermeni olayları ile Hocalı katliâmına dikkat çekmek ve konuyu gündeme taşımak amacıyla Başşehir’de ‘’Mezalim Çadırı’’ kurdu.


  Trafiğe çıkarken bu yollara dikkat!

İstanbul’da ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silâhlı Kuvvetler Günü’’ dolayısıyla yapılacak prova ve kutlamalar sebebiyle bugün ve tören günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.


  ‘Güven Timleri’, bir yılda 26 bin 639 olaya müdahale etti

İstanbul’da bir yılda 26 bin 639 olaya müdahale eden ‘Güven Timleri’, 33 bin 182 kişi hakkında yasal işlem yaptı, bunlardan 2 bin 152’si mahkemelerce tutuklandı.


  Türkiye, ilk defa harp gemisini kendi üretiyor

MİLLî Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Türkiye’nin savunma sanayi alanında büyük mesafe kazandığını belirterek, ‘’Türkiye’de ilk defa harp gemisi üretmeye başladık’’ dedi.


  Memur sendikaları güven vermiyor

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, ideolojik sendikacılık ve sendika ağalığı sayesinde memur sendikacılığının her geçen gün prim kaybettiğini savundu.


  Gündoğdu: MGK da bir darbe ürünüdür

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ‘’1960’tan sonra Anayasa Mahkemesi ve MGK kurulmuş. Bunlar darbe ürünüdür. MGK da bir darbe ürünüdür’’ dedi.


  Şahin: Demokrasi için sivil toplumu güçlendirmeliyiz

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ‘’Ülkemizde demokrasiyi, temel hak ve özgürlükleri daha güçlendirmek istiyorsak sivil toplumu güçlendirmeliyiz’’ dedi.


  Saadet’te olağanüstü kongre talebi reddedildi

Saadet Partisi Genel İdare Kurulunda, olağanüstü kongre toplanması talebi, 33 delegenin imzasını çekmesi sebebiyle reddedildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu toplantısı, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un başkanlığında İlci Otel’de yapıldı.


  Yerel yönetimlerde çalışan memurlar dertli

Beledıye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen basın iftarı Ankara Saffron Oteli’nde gerçekleştirildi.


  DSP’den kömüryardımına suç duyurusu

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Macit, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığına, 12 Eylülde yapılacak halk oylaması öncesi Gaziantep’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kömür yardımı yapılması hakkında suç duyurusunda bulundu.


  Şırnak’ta yol kenarında 25 kilo TNT bulundu

Şirnak’ta teröristlerce yol kenarına yerleştirilmiş 25 kilogram TNT bulundu.


  Dağa tepeye bayrak dikmekle vatansever olunmaz

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ‘’Her tepeye dağa bayrak dikmekle vatansever olunmaz’’ dedi.


  Galata Köprüsü yarın trafiğe kapatılacak

Yenı Galata Köprüsü, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla 16 Ağustos’ta araç ve yaya trafiğine kapatılacak.


  Edirne’de 59 kaçak yakalandı

Edırne’de yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 59 kaçak yakalandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.