15 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon, A.Gücü ile başlıyor

TRABZONSPOR, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda bugün oynayacağı Ankaragücü maçında 3 puan alarak yeni sezona moralli girmek istiyor.

19 Mayıs Stadında Ankaragücü'nün cezalı olması nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak ve tecrübeli hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Yeni sezon öncesi Bursaspor ile oynadığı maçı 3 - 0 kazanarak Süper Kupa'yı kazanan ve moral bulan Trabzonspor, ligdeki ilk maçında Ankaragücü'nü yenerek hem lige de iyi bir başlangıç yapmak hem de önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi play-off maçında karşılaşacağı Liverpool maçı öncesi moral bulmak istiyor.

GÜNEŞ'E GÖRE FİNAL GİBİ MAÇ

Teknik Direktör Şenol Güneş de oyuncuların Süper Kupa rehaveti ve Liverpool maçının havasından uzak tutmak için yoğun çaba harcayarak, ligdeki hedefleri açısından Ankaragücü maçının Liverpool maçından daha önemi olduğunu futbolcularına anlatmaya çalışıyor. Ankaragücü maçının final niteliğinde olduğuna dikkat çeken Güneş, "Ligdeki hedeflerimize ulaşma adına rakibimizi yenmek zorundayız." ifadelerini kullandı. Güneş, Bursaspor maçı nasıl bir final maçıysa Ankaragücü maçını da aynı görüyoruz. Rakibimizi yenerek lige iyi başlamak ve iyi devam etmek istiyoruz'' dedi. Hazırlıklarını iyi bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Güneş, ''Rakibimiz de iddialı bir sezon geçirmeyi amaçlıyor. Çok zor bir maç olacak. Ama biz bu maçtan hedeflediğimiz sonuçla ayrılıp yoğun maç trafiğinde bir maçı daha galibiyetle kapatmayı arzuluyoruz'' diye konuştu.

TRABZON, 64 MAÇNI 33'ÜNÜ KAZANDI

Bu arada, Trabzonspor ile Ankaragücü, yarınki müsabakayla ligde 65. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 64 maçta, bordo - mavililerin galibiyetlerde 33-16 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 98 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 59 gol gördü. Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Engin Baytar ve Murat Tosun Ankaragücü maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

TEOFİLO, LİGDE SİFTAH PEŞİNDE

Geçen sezon devre arasında geldiği Trabzonspor'da gol kaydetme başarısı gösteremeyen, ancak hazırlık maçları ve Süper Kupa maçında goller atan Teofilo, Ankaragücü maçında gol atması halinde bordo-mavili forma altında ligde golle tanışmış olacak. Hollanda kampında Belçika'nın KRC Genk takımı ile oynanan hazırlık maçında 1 gol, Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında 3 gol atan Kolombiyalı oyuncu, gol atması halinde ligde siftah yapacak.

15.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de perde seyircisiz açılıyor

  Kaleci Serkan F.Bahçe ile 3 yıl anlaştı

  Stoch, Dia geldi, Ali, Deniz, Vederson gitti

  Trabzon, A.Gücü ile başlıyor

  Minik basketbolculara NBA antrenörü ders verdi

  Kayserispor Mısırlı Mido ile anlaşamadı

  Arsenal 14 yıllık hocasına 3 yıl daha imza attırdı

  Finale çıkacak tenisçilere kitap hediye edilecek

  Manisa ligin yeni ekibi Karabük'e konuk oluyor

  Tyson Gay 100 metreyi 9,78 saniyede koştu

  Macaristan'da fırtına ve yağış maç tatil ettirdi

  Mourinho: Mesut Özil'den hâlâ vazgeçmedik

  Chelsea'den 23 yaşındaki Ramires'e 26,5 milyon dolar

  Balotelli 28 milyon avro'ya Manchester City'e gitti

  İnter kupaya doymuyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.