20 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

4 MİLYON EVSİZ

Sular altında kalan Pakistan’da evsiz insan sayısının 4 milyonu aştığı bildirildi. BM tarafından, ülkeye gerekli yardımın daha âcil toplanması için çalışmalar yapıldığı belirtildi. BM sözcüsü Maurizio Giuliano, “Kaba hesaplamalara göre Sindh ve Punjab eyaletlerinden 4 milyondan fazla kişi halen evsiz” dedi. Bin 600 kişinin öldüğü felâket sonucu âcil gıda ve temiz su ihtiyacı olan 6 milyon kişiden çok az bir kısmına yardım ulaştırılabilmiş durumda. Öte yandan selin Pakistan'a olan ekonomik maliyetinin milyarlarca doları aşması bekleniyor.


Sözlerine sahip çıktı

Başkan Obama, 11 Eylül terör saldırısında yıkılan ikiz kulelerin bulunduğu ve bugün ‘’sıfır noktası’’ olarak adlandırılan yerin yakınında cami inşa et

Arabistan silâhlanıyor

ABD’nİn, Suudi Arabistan’a 60 milyar dolarlık silâh satışına hazırlandığı bildirildi.


  Hırsız İsrail askeri

İsrail ordusundan bir asker daha, 31 Mayıs’ta İsrail’in baskın düzenleyerek 9 Türk’ün öldürdüğü Mavi Marmara gemisinde hırsızlık yapmaktan tutuklandı. Tutuklanan askerin, daha önce tutuklanan bir başka İsrail askeri ile aynı birimde çalıştığı belirtildi.


  D. Türkistan'da patlama: 7 ölü

ÇİN’İn Sincan Uygur Özerk Bölgesinde (Doğu Türkistan) bir araçta meydana gelen patlamada 7 kişi ölürken 14 kişi yaralandı.


  Amerika Irak’tan çekiliyor

ABD’nİn son muharip birlikleri de Irak’tan çekiliyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.