20 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Memur ‘refah payı’ istiyor

TÜRKİYE Kamu-Sen, hükümetten memurlara yüzde 2 refah payı verilmesini talep ediyor. Konfederasyonun talebi, toplu görüşmelerin başladığı 2002’den bu yana uygulansaydı ortalama memur maaşı 239,37 lira fazla olacaktı.



7 ayda 363 bin araç satıldı

TÜRK otomotiv sanayisinde, 2010 yılı Ocak-Temmuz döneminde toplam pazar, 2009 yılı aynı dönemine göre yüzde 16,1 oranında artarak 363 bin adet düzeyinde gerçekleşti.



Otomotiv ihracatı 2 aydır geriledi

TARİHÎ düşüşlerin kaydedildiği 2009 yılının ardından, Haziran 2010’da yılbaşından bu yana aylık bazda ilk kez eksiye dönen otomotiv ihracatı, Temmuz’da da eksi yönlü trendini sürdürdü.



Küresel KOBİ finansman modeli yarışması

KANADA'NIN Toronto şehrinde 26-27 Haziran’da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesinin ardından başlayan Küresel KOBİ finansman modeli yarışmasında, 15 en iyi model seçilecek.



Temmuz ayında 3 milyarlık teşvik verildi

HAZİNE, temmuz ayında sabit yatırım toplam tutarı 3 milyar 85 milyon 330 bin lira olan 405 yatırım teşvik belgesi verdi.



Basra’nın sıcağı bitkiyi bile terletti

SON 140 yılın en yüksek sıcaklığının yaşandığı Konya’da, aşırı sıcağa bağlı olarak tarımsal bitkilerdeki yoğun terleme, ovada sulama suyu ihtiyacını yaklaşık 2 kat arttırdı.



Biyoetonol üretimi mısır tüketimini arttıracak

DÜNYA mısır tüketiminin geçen sezona göre 15 milyon ton artışla 830 milyon ton seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor.



Manda sayısını arttırmak için ‘Manda Islâh Projesi’

TARIM ve Köyişleri Bakanlığı tarafından 2011 yılında Afyon, Samsun, İstanbul ve Tokat’ta, manda sayısının korunması ve arttırılması amacıyla ‘’Manda Islahı Projesi’’ başlatılacağı bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.