22 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Pakistan için bağış yarışı

SEL afetiyle yerle bir olan Pakistan’a yardım için hayırsever iş adamları seferber oldu.


Kültürel mirasa sahip çıkmalı

ALMANYA Federal Parlamento Milletvekili ve Kültür İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Monika Grütters, Alman Başkonsolosluğu’nda kültür konularıyla ilgili

Yapılan yardımlar gururları incitmesin

Pakistan’ın sel felâketi sebebiyle yardıma ihtiyaç duyduğunu, ancak gururlarının incitilmemesi gerektiğini belirten Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ege


  Hükümet, yetkisini kullanmalı

SAKARYA Adalet Girişimi Platformu Heron skandalında Hükumeti Genelkurmay’dan açıklama lütfetmesini beklemek yerine yetkisini kullanıp gereğini yapmaya çağırdı.P


  Kılıçdaroğlu: “Heron iddiaları” ciddî

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’Heronlarla ilgili ciddî bir iddia var.


  Bombalar imha edildi

ERZİNCAN'IN Kemah ve Hakkâri’nin Şemdinli ileçelerinde bulunan patlayıcı madde düzenekleri imha edildi.


  G. Kurmay’dan Heron açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, ‘Heron’ olayıyla ilgili olarak internet sitesinde bir açıklama yaptı. Medyaya yansıyan görüntülerin çatışmanın başlamasından sonraki sürece ait olduğu ve gerekli tedbirlerin alınmaya çalışıldığı belirtilen açıklamada, adlî soruşturmanın, ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından hemen başlatıldığı ifade edildi. Olayın Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığınca incelemesine başlandığı da kaydedildi.


  Kimsenin iradesine ipotek koyamayız

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, referandumla ilgili olarak, “Kimsenin özgür iradesine ipotek koyacak halimiz yok. Evet de çıkarsa ülkemizin hakkında hayırlısı olsun, hayır da çıkarsa hayırlısı olsun. Ama biz doğru olanın bu olduğuna inanıyoruz” dedi.


  Herkes üslûbuna dikkat etsin

Siyasette yaşanan üslûp tartışmasını değerlendiren SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, “Herkesin üslûbuna dikkat etmesi lâzım. Bu siyaset üslûbu soğuk savaş üslûbu” dedi.


  Bu anayasa bize dar geliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Bu anayasa bize dar geliyor. Bu anayasa Türkiye demokrasisini baskı altında tutuyor” dedi. Babacan, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum, AKP’nin değil Türkiye’nin meselesi olduğunu söyledi.


  Akdağ’dan Danıştay’a: Lütfen savunmamıza destek verin

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, ‘’Danıştaya bir kere daha sesleniyorum; lütfen Sağlık Bakanlığının savunmasına bir cevap verin’’ dedi.


  Mahkeme “kapatma” dosyasını istedi

İkıncı ‘’Ergenekon’’ dâvâsında mahkeme, AKP hakkındaki kapatma dâvâsı dosyasının Anayasa Mahkemesinden istenmesine karar verdi.


  Şahin: Metni iyi inceleyin, kararınızı öyle verin

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, “210 saat TBMM kürsüsünde, anayasa değişikliğiyle ilgili o oturumları yönetmiş kardeşiniz olarak sizlere ve sizlerin şahsında aziz vatandaşlarımıza söyleyeceğim şey şudur. Üzerinde bu kadar gayret edilmiş, gece gündüz çalışılmış bir metin. Lütfen bu metni iyi inceleyin” dedi.


  Vesayetçi anayasa ile AB’ye asla giremeyiz

AKP Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Türkiye’nin vesayetçi anayasa ile Avrupa Birliği’nin (AB) kapısından asla giremeyeceğini söyledi.


  Sözleşmeliye eş tayini Danıştay’da

TÜRK Sağlık-Sen farklı kurumlarda görev yapan sözleşmeli memurlara eş durumu tayin hakkı verilmesi için Danıştay’a dava açtı.


  Sav: Ben de Baykalcıyım

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, ‘’Ben de Baykalcıyım. Beni niye yadırgıyorsunuz? Ben Deniz Baykal’ın en yakın arkadaşıyım.


  Otobüs devrildi: 18 yaralı

Kahramanmaraş’ta bir otobüsün devrilmesi sonucu 18 kişi yaralandı.


  KEY ödemeleri yarın başlıyor

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında, 1,3 milyon kişiye ödeme yapılmasına ilişkin liste, Resmî Gazete’nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlanacak. Listenin yayımlanmasından sonra, ödemeler 23 Ağustos’ta başlayacak.


  Şemdinli’de çatışma: 1 şehit

HAKKÂRİ’NİN Şemdinli İlçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Emrah Yalım’ın (26) şehit olduğu bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.