23 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Referandum bayrak üreticilerine yaradı

12 EYLÜL'DE yapılacak halk oylaması sebebiyle liderlerin düzenlediği mitinglere bayrak yetiştirmeye çalışan üreticiler gece mesaisi yapıyor.



3 yılda, 59,8 milyar lira ceza

İSTANBUL Serbest Muhasebeci Malî Müşavirler Odası (İSMMMO) raporuna göre, Devlet 2006-2009 yılları arasında vergi, yargı, idarî ve diğer alanlardan olmak üzere toplam 59,8 milyar lira ceza tahakkuk ettirdi.



KEY ödemeleri bugün başlıyor

KONUT Edindirme Yardımı (KEY) hak sahipleri listesi dünkü Resmî Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.



Tekel arazisine tekstil sitesi

TÜTÜN, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri’nin (TTA) Batman’da atıl durumda bulunan fabrika arazisi ve depoları üzerinde 3 bin kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Sitesi ile kız öğrenciler için 4 lise ve 3 kız yurdu inşa ediliyor.



Yabancıların “enerji” ilgisi

TÜRKİYE'YE yılın ilk yarısında giren 1 milyar 644 milyon dolar yabancı sermayenin 424 milyon doları enerji alanına yatırım yaptı.



Köprü ve otoyollar para basıyor

İSTANBUL Boğaziçi köprüleri ile işletmedeki paralı otoyollardan, bu yıl yedi ayda, 403 milyon 94 bin 287 lira gelir elde edildi.



Çimento üretimi yüzde 12 arttı

TÜRKİYE'NİN toplam çimento üretimi, bu yılın Ocak-Mayıs döneminde 24 milyon 239,1 bin ton oldu.



TESK: Sosyal güvenlikte yeni yapılandırma şart

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sosyal güvenlik sisteminde yeniden yapılanmanın şart olduğunu belirterek, çoğu esnaf ve sanatkârın almadığı sağlık hizmetine faiz ödediğini ifade etti.



Buğday gözde yatırım aracı

TAHIL Ambarı Konya’da geçen yıl 680 bin ton hububat alan TMO’nun alım miktarı bu yıl 293 bin tonda kaldı, geri kalan buğday spekülatör, tüccar, esnaf ve sanayici tarafından satın alınarak stoklandı.



Benzin artınca, Porshe’yi de LPG’ye dönüştürdüler

AKARYAKIT fiyatlarının gittikçe artması ile birlikte maliyeti düşürmek isteyen lüks araç sahipleri araçlarını LPG’ye dönüştürmeye başladı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.