23 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

İstişarî kurul toplandı

GAZETEMİZ Yönetim Kurulu üyeleri ile bölge sekreterleri, istişarî kurul toplantısında 12 Eylül’de yapılacak referandumdaki hareket tarzımızı müzakere etti.


Adana şehidini uğurladı

HAKKÂRİ'NİN Şemdinli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Emrah Yalım için Adana’da töre

Öğretmen atamaları iptal edilmeyecek

Millî Eğitim Bakanlığı, Kamu Personeli Sınavı ile ilgili ‘soruların çalındığı’ iddialarıyla ilgili olarak, aksi ispatlanıncaya kadar sınavın geçerli o


  Pakette eksiklikler var

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Anayasa Değişiklik Paketi’nin eksiklikleri var, ama paketleri mükemmel değil diye de göz ardı etmemek lâzım. Eğer ülkeyi özgürlükler, demokratikleşme anlamında 3-5 adım ileriye götürüyorsa bunu değerlendirmek lâzım’’ dedi.


  Nüfus memurları mesaî alacak

NÜFUS cüzdanlarında TC kimlik numarası bulunmayan vatandaşların işlemlerini halkoylamasına yetiştirebilmek için mesaiye kalan nüfus müdürlüğü personeline ek ödeme yapılacak.


  Numan Kurtulmuş kararlı

SAADET Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Teştilatının önceki gün verdiği iftarda yaşanan olaylarla ilgili olarak, büyük kongrede başlayan gerginliklerin bugüne yansıması olduğunu söyledi.


  Erbakan: Hadi oradan çocuk mu kandırıyorsun?

KAPATILAN Refah Partisi’nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, halkın ay sonunu nasıl getireceğini düşündüğünü savunarak, ‘’Millî gelir 10 bin dolara çıkmış, hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun?’’ dedi.


  Prof. Şener: Üniversiteyi şehirle bütünleştirmeyi hedefliyoruz

SAKARYA Üniversitesi (SAÜ) Rektör adayı Prof. Dr. Sami Şener, üniversite bünyesinde sivil toplum kuruluşları koordinasyon birimi kuracaklarını belirterek, “Üniversiteyi şehirle bütünleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.


  Nuri Demirağ’a vefa

BAKANLAR Kurulu’nun Sivas Havaalanı’nın isminin Sivas Nuri Demirağ Havaalanı olarak değiştirilmesine ilişkin kararı Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  BDP’li Halis: Kılıçdaroğlu Dersim katliâmını meşrû gösterdi

BARIŞ ve Demokrasi Partisi (BDP) Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis, Dersim’i CHP’nin bombaladığını belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, bu sözlerin gereğini yapmamakla suçladı.


  Yüzük ve küpeler Pakistan’a

Türkiye, genelinde Pakistan’a yardım kampanyaları sürerken, bazı vatandaşlar takı ve zinetlerini bağışlıyor. Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı beldesi Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi iki kız, paraları olmadığı için küpelerini, aynı beldede oturan iki kadın da nikâh yüzüklerini bağışladı.


  Şile’de kazı çalışmalarına dün de devam edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde polis ekiplerince önceki gün başlatılan, akşam saatlerinde ara verilen arama çalışmalarına dün de devam edildi.


  Siirt’te gerginlik

Sİİrt’te terör örgütü mensubunun cenazesinde çıkan arbedede 7’si polis, 10 kişi yaralandı.


  UYAP, mobil imza sistemine entegre oldu

YargI ağı sistemi olan Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP), mobil imza sistemine entegre oldu. Turkcell’den yapılan yazılı açıklamada, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ali Kaya’nın konuyla ilgili görüşlerine yer verildi.


  Kapıkule’de tır kuyruğu

KapIkule Sınır Kapısında, yurt dışına çıkış yapacak 160 civarında TIR, 4 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.


  Uruguay’dan alınan Anguslar Derince’de

Et ve BalIk Kurumu’nun (EBK), kasaplık hayvan ithalatı için düzenlediği ihale kapsamında Uruguay’dan ithal edilen canlı hayvanlar Derince Limanı’na getirildi.


  Sebze ve meyve fiyatları Ramazanda düşmeyecek

Türkİye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, mart ayında çıkan yeni Hal Kanunu ile sebze ve meyve fiyatlarını belirlemenin süpermarketlerin eline geçtiğini ifade ederek, ‘’Artan fiyatları sadece sıcak havalara bağlamak yanlış.


  Memur “ücretsiz check up’’ istiyor

Memur-Sen, hükümetten kamu çalışanları için maaş zammı dışında her yıl ücretsiz genel sağlık kontrolünden geçirilmeleri talebinde bulundu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.