26 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

800 bin kişiye karadan ulaşım yok

Pakistan’daki sellerde 800 bin kişinin sel suları yüzünden mahsur kaldığı ve bu kişilere sadece havadan ulaşılabildiği bildirildi. Birleşmiş Milletler, bu afetzedelere hayatî yardımların ulaştırılabilmesi için en az 40 helikoptere daha ihtiyaç duyulduğunu açıkladı. Otobanlar ve tren rayları sular altında olduğu için yardımlar güçlükle yapılıyor. 80 milyonluk Pencap eyaleti, selde en çok kayıp veren eyaletlerin başında geliyor.


Kur’ân öğrenmeye çadırda devam ediyorlar

Sel sularının halen çekilmediği Pakistan’ın Pirsabak bölgesinde olumsuz hayat şartları etkisini sürdürüyor.

ELBİSTAN, YARDIM İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Pakİstan halkına yardım konusuna, Elbistanlı sivil toplum kuruluşları duyarsız kalmadı. Önümüzdeki günlerde tüm STK’ların katılımı ile büyük bir kampa


  Görüşmeler boşuna mı yapılacak?

Hamas’In sürgündeki lideri Halid Meşal, İsrail ile Filistin yönetimi arasında ABD’nin desteğinde yapılacak görüşmelerin ‘’meşru olmadığını’’ söyledi.


  Somali’de şiddet sürüyor

Somali’nin başşehri Mogadişu’da şiddet olayları dün sabah yoğunluk kazanırken, en az 6 sivil ile bir gazetecinin öldüğü bildirildi.


  Meksika’da bir çiftlikte 72 ceset bulundu

Meksİka’nIn kuzeydoğusundaki bir çiftlikte 72 ceset bulunduğu bildirildi.


  Irak’ın yedi şehrindebirden saldırı

Irak’In yedi şehrinde dün, bomba yüklü araçlarla düzenlenen bir dizi intihar saldırısında en az 41 kişinin öldüğü, 200 kişinin yaralandığı bildirildi.


  Körfez’de yeni bir mikrop,petrolü yiyor

Petrol şirketi BP’ye ait bir kuyudan sızan petrolün kirlettiği Meksika Körfezi’nde, denize yayılan petrolü yiyen bir mikrop keşfedildi.


  ABD için sıra Yemen’de mi?

Amerİkan Merkezi Haberalma Teşkilatı Başkanı CIA’nin, Yemen’deki El Kaide örgütünün, Pakistan’daki çekirdek örgüte üstün gelerek ABD için büyük bir tehdit olduğunu düşündüğü belirtildi.


  Yemen’de El Kaide’ye operasyon: 12 ölü

Yemen güvenlik güçlerinin bir kasabanın denetimini ele geçiren El Kaide militanlarına karşı düzenlediği operasyonda 12 militanın öldürüldüğü bildirildi.


  Fransa’ya Roman tepkisi

Avrupa Irkçılık ve Hoşgörüsüzlükle Mücadele Komisyonu, Fransız hükümetinin Romanları sınırdışı etme kararına sert tepki gösterdi.


  Sivil can kayıplarından 'çokuluslu güç' sorumlu

Afgan yetkililer, ülkenin kuzeyinde Taliban militanlarının etkisindeki bir bölgeye Pazar günü helikopterle düzenlenen operasyon sırasında 8 sivilin ölmesinin sorumluluğunun çokuluslu güçte olduğunu belirtti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.