26 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Yardımlar tembelleştirdi

ANKARA Valiliğince her hafta Salı günleri düzenlenen ‘’Halk Günü’’ne katılan binlerce vatandaş sorunlarını dile getirirken, iş talebinde bulunan bir çok kişi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından verilen işleri kabul etmedi.


‘’Kur’ân-ı Kerim’in Nüzulünün 1400. Yılı’’ kutlama projesi 4 Eylül’de başlayacak

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesindeki, ‘’Kur’ân-ı Kerim’in Nüzulünün 1400. Yılı’’ kutlama projesinin açılış toplantısı, 4-5 Eylülde İstanbul’

Şefkat Mağazası’ndan, 7 bin aileye gıda paketi

GAZİANTEP merkez Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yok Mu Derneği işbirliği ile kurulan Şefkat Mağazası, Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi 7 bin aileye


  Ramazan'dan sonra ekmek zammı gündemde

TÜRKİYE Fırıncılar Federasyonu, ekmek fiyatlarında yüzde 1015 oranında zammın gündeme gelebileceğini açıklarken, Türkiye’nin 5 önemli büyük şehrin belediye ekmek fırınları zam yapmayı düşünmüyor.


  Akciğerlerimiz bu yıl nefes aldı

ORMAN Genel Müdürlüğünün verilerine göre, bu yıl 19 Ağustos’a kadar çıkan orman yangınlarında tahrip olan alanların miktarı, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 60 azaldı.


  Saklı cennet tarumar olmasın

TÜRKİYE’NİN saklı cenneti olarak gösterilen Artvin’in Arhavi ilçesindeki Kamilet Vadisi’nin el değmemiş doğal yaşlı ormanları, bitki çeşitliliği, su kalitesi, yaban hayatı, tarihi köprüleri ve doğa harikası şelaleleriyle sahip olduğu zenginlik ve güzelliğin, HES’lerin yapılmasının durdurulamaması halinde yok edileceği bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.