26 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Bu anayasadan bir an önce kurtulalım

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ‘’Topluma zorla giydirilmiş bir deli gömleği olarak kabul ettiğimiz 1982 Anayasası’ndan ülke insanlarının bir an önce kurtarılmasını talep ediyoruz’’ dedi.


Maden ocağındaki cesetler bulunamadı

nZonguldak’ta, maden ocağındaki patlamanın üzerinden yüz gün geçmesine rağmen kuyuya düştüğü tahmin edilen iki madencinin cesetlerine hâlâ ulaşılamadı

Öcalan'la ilk teması askerler kurdu

MİT’te uzun yıllar görev yapan eski Müşteşar Yardımcılarından Cevat Öneş, dünkü Taraf’a verdiği röportajda, “Öcalan yakalandığında mutlaka sorgusu yap


  Beğenmezseniz oy vermeyin

Bakan Şimşek, ‘’Avrupa Birliğine aday bu ülkede hâlâ darbe konuşuluyorsa ve hâlâ Ergenekon gibi dâvâlar oluyorsa bu çok ayıptır ve Türkiye’ye yakışmıyor. Sizden rica ediyorum anayasa maddelerini açın okuyun, içerik itibariyle size hitap etmiyorsa oy vermeyin” dedi.


  Amiraller ‘’müşteki’’ sıfatıyla ifade verdi

FUHUŞ çetesi soruşturması kapsamında 2 muvazzaf asker, ‘’müşteki’’ sıfatıyla Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi.


  Otuzbiroğlu da adliyede

KUZEY Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, ‘’Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu’’ yönündeki iddialara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi.


  AVRUPA MEDENİYETİ TÜRKİYE İLE GELİŞİR

Polonya'nın Nobel Barış Ödüllü eski Cumhurbaşkanı ve Doğu Blokunun yıkılmasında önemli bir role sahip ismi Lech Walesa, Türkiye'nin bir gün Avrupa Birliğine (AB) tam üye olacağını belirterek, ''Türkiye'nin AB üyeliği Avrupa medeniyetinin gelişmesi için bir zorunluluktur'' dedi. ''Türkiye'nin bir gün AB'ye tam üye olacağına inanıyor musunuz?'' sorusu üzerine Walesa, şöyle konuştu:


  “Dinî nikâh yasağı kalksın”

Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Tahiroğlu, dinî nikâh yasağının kaldırılmasını, hastanede yatarak tedavi gören hastalara din hizmeti verilmesini ve orduya din subayı alınmasını istedi. Tahiroğlu, dini nikâhın yasak olmasının en fazla din görevlilerini mağdur ettiğini söyledi.


  İnegöl’e yeni emniyet müdürü

Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz tarafından aralarında İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alağaçlı’nın da bulunduğu 23 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.


  Türkiye, ‘dostane çözüm’ isteyecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hrant Dink davasında dostane çözüm için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) karar aşamasından önce başvuru yapılacağını söyledi.


  Yalıkavak BelediyeBaşkanı görevden alındı

Muğla’nIn Bodrum ilçesinin Yalıkavak Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın, İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alındığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Yalıkavak Belediye Başkanı Saruhan, hakkında devam eden imarla ilgili dâvâlar sebebiyle açığa alındı.


  Doğalgaz hattında patlama

AğrI’nIn Eleşkirt ilçesinde, doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçeye 14 kilometre uzaklıktaki Çatalpınar köyü dağlık arazi kesiminden geçen doğalgaz boru hattında, henüz belirlenemeyen bir sebeple meydana gelen patlamadan sonra yangın çıktı.


  “Sakal-ı Şerifler’’ açılıyor

Fatİh Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman Han türbeleri ile Eyyüb el-Ensari türbesindeki ‘’Sakal-ı Şerifler’’ bugün ziyarete açılacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.