01 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Küpelerini ve alyansını Pakistan’a bağışladı

TÜRKİYE’DE Pakistan’da yaşanan sel felâketine duyarsız kalamayan vatandaşların sayısı artıyor. Sivaslı bir hayırsever kulağındaki küpelerini ve alyansını Pakistan’a bağışladı.


AVM’de kaza geçiren müşteriye tazminat

İSTANBUL 1. Tüketici Mahkemesi, bir mağazada düşerek omurgasını kıran emekli doktor Şadan Yazıcı’ya iş yerinin toplam 8 bin 275 TL maddî ve manevî taz

PTT’den bayram indirimi

PTT Genel Müdürlüğünce, gönderi trafiğindeki artış dikkate alınarak, Ramazan Bayramı dolayısıyla 4-8 Eylül tarihleri arasında PTT kargo ile ulaştırıla


  Babasına 23 bin lira ceza kesti

Bergama ilçesine bağlı Ayaskent beldesi Belediye Başkanı Gürsel Altuğ, kaçak inşaat yaptırdığı gerekçesiyle babasına 23 bin lira ceza kesti.


  Arkasında 187 çocuk ve torun bıraktı

Surİye’de 125 yaşında vefat eden bir adam, arkada 187 çocuk, torun, torununun torunu ve torununun torununun torununu bıraktı.


  Başarılı çöpçüye Kanarya Adaları’nda tatil

Rusya’nIn başşehri Moskova’da Kent Yönetimi, Moskova’yı en iyi temizleyen çöpçüleri Kanarya Adaları’nda tatille ödüllendirecek.


  Bilinçsiz avlanma kurtları köye indirdi

Öncekİ ay Kırıkkale’nin Dağevi Köyünde kurtların saldırısıyla telef olan hayvanlara yenisi eklendi. Hasan Şahiner’e ait bir koyun kurtlar tarafından parçalandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.