02 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş'ın son gün sürprizi Fatih Tekke

BEŞİKTAŞ transferin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile anlaşırken, bu futbolcuyla görüşmelere başlandığını da İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi.


Madalyaya koşuyoruz

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Yunanistan'ı 76-65 yenerek 3'te 3 galibiyet alan Türkiye, İspanyol basınınca şampiyonada madalya kazanmaya aday o

SON ŞAMPİYON ŞAŞIRTTI

SON Dünya Şampiyonu İspanya'nın Litvanya'ya 76-73 yenilmesi, İspanyolları şaşırttı.


  İNSUA G.SARAY'DA İLK İDMANA ÇIKTI

GALATASARAY Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam ederken dün transfer edilen Emiliano Insua da antrenmana katıldı.


  UĞUR İNCEMAN 2 YIL ANTALYA'DA

MEDİCAL Park Antalyaspor, Beşiktaş'tan Uğur İnceman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Medical Park Antalyaspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu, Uğur İnceman'ın kendisini ispatlamış başarılı bir futbolcu olduğunu söyledi.


  4200 metrede annesinin ölüm haberini aldı

DAĞCI Yüksel Alpkaya, 4 bin 200 metrede annesinin ölüm haberini aldı. Alpkaya, Ağrı Dağı'nın zirvesinde buruk bir mutluluk yaşadı.


  Sofuoğlu: Dünya şampiyonluğu için Almanya yarışı çok önemli

MİLLİ motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 11. ayak yarışını kazanarak şampiyonluk için avantajlı konuma geçmek istiyor.


  Türkiye voleybolda 22. sırada

ULUSLARARASI Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB), 2010 yılı Dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye puan tablosunda 22. sırada yer aldı.


  Basketbol şampiyonasında Bugün




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.