02 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş'ın son gün sürprizi Fatih Tekke

BEŞİKTAŞ transferin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile anlaşırken, bu futbolcuyla görüşmelere başlandığını da İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi. Öte yandan Fatih Tekke'nin 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attığı bildirildi. Kazan Kulübüne ve kendisine 750'şer bin Euro verilecek olan Fatih Tekke'ye ayrıca oynadığı maç başınada 40 bin TL verilecek.

ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti. Siyahbeyazlılar, milli takımlarda bulunan Nihan Kahveci, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Mehmet Aurelio, İbrahim Toraman, Quaresma, Holosko, Necip ve Ekrem'den yoksun çalıştı. Kondisyon ağırlıklı geçen çalışmada teknik direktör Bernhard Schuster, antrenmanın son bölümünde futbolcularına çift kale maç oynattı. Antrenmana ayrıca tedavileri devam eden Tomas Sivok ile sol dizinde ödem tespit edilen Guti katılmadı. Hakan Arıkan ve Rıdvan Şimşek ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Kulüp Doktoru Devrim Urgun günü dinlenerek geçiren Guti'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederken, "Guti sadece tedbir amaçlı olarak dinlendirildi. Ciddi bir sorunu yok. Perşembe günü takımla çalışmalara kaldığı yerden devam edecek." bilgisini verdi.

02.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın son gün sürprizi Fatih Tekke

  Madalyaya koşuyoruz

  SON ŞAMPİYON ŞAŞIRTTI

  YOBO: Emre ile bir sıkıntı yaşadık, bitti

  İNSUA G.SARAY'DA İLK İDMANA ÇIKTI

  UĞUR İNCEMAN 2 YIL ANTALYA'DA

  4200 metrede annesinin ölüm haberini aldı

  Sofuoğlu: Dünya şampiyonluğu için Almanya yarışı çok önemli

  Türkiye voleybolda 22. sırada

  Basketbol şampiyonasında Bugün

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.