04 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Şanlıurfa’daki Bediüzzaman Mevlidi bugün

ŞanlIurfa’da, vefatının 50. yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursî ve manevî şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere mevlid-i şerif ve hatim okunacak.


KADİR GECESİ’NDE CAMİLER SABAHA KADAR AÇIK

Dİyanet İşleri Başkanlığınca yayımlanan genelgeyle bazı camiler sabaha kadar ibadete açık olacak.

KPSS kalkmalı

KPSS sınavındaki kopya iddialarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen atamalarını ertelemesi birçok adayı mağdur etti.


  Çelik: Gerçeker yanlışı düzeltsin, yoksa

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yargıtay üyelerine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin gerekenin yapılmasını istedi.


  Pakdil: Hukuk gereğini yerine getirir

CUMHURBAŞKANI Vekili Nevzat Pakdil, bazı Yargıtay üyelerine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin hukukun, gereğini yerine getireceğine inandığını belirtti. Pakdil, bazı Yargıtay üyelerine ait olduğu i


  Cübbede rütbe olmaz

ANKARA Barosu Başkan Adayı Avukat Aydoğan Koru, 28 Şubat döneminde yargı mensuplarının tutumunu eleştirdi.


  Nusaybin’de 3 adet tüfek bombası bulundu

MARDİN'İN Nusaybin ilçesindeki hafriyat çalışması esnasında 3 adet tüfek bombasının bulunduğu bildirildi.


  Türkiye Avrupa’yı zenginleştirir

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ‘’Türkiye’nin Avrupa Birliğine (AB) girmesi, Avrupa’yı zenginleştirecek ve Avrupa’ya farklılıkların bir arada yaşaması anlayışını gerçek bir biçime dönüştürme fırsatı verecektir.


  Kamusal alanda başörtüsü takılamaz

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hurşit Güneş, kamusal alanlarda hizmet veren bayanların dinsel sebeplerden ötürü başörtüsü takamayacağını iddia etti.


  Dinlemeyi 3 kurum yapabilir

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT), Jandarma ve Emniyet dışında hiçbir kişi ve kurumun dinleme yapamayacağını belirterek, bunun dışında dinleme yapanların yasa dışı bir iş yapmış olacağını bildirdi.


  Avcı ifade verdi

EMNİYET Müdürü Hanefi Avcı, ‘’dinlenildiği ve izlenildiği’’ iddiasıyla yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, ‘’müşteki’’ sıfatıyla ifade verdi.


  Ergin’den “Silivri” uyarısı

ADALET Bakanı Sadullah Ergin, “Dâvâların uzaması bizi rahatsız eder, bütün bunları aşabilmek için çalışmalar yapılıyor.


  Eroğlu: Mülkiyetle ilgili özet görüşlerimizi sunduk

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas’la dünkü görüşmelerinde, mülkiyet başlığına ilişkin özet görüşlerini karşılıklı olarak sunduklarını söyledi.


  Havalimanında şarbon şüphesi

Atatürk Havalimanı’na uçakla gelen kargodan çıkan toz dolayısıyla 6 ABD askeri ile bir Türk, şarbon şüphesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


  Dışişlerinden destek sinyali

Dışİşleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, ABD Irak’tan çekilirken silahsız teçhizat ve teknik malzemenin Türkiye’den geçirilmesine “ilke olarak olumlu yaklaşıldığını” açıkladı.


  Dünyaya yalvarıyorum felâkete kör ve sağır kalmayın

Pakİstan’dakİ selden zarar gören bölgeyi gezen Emine Erdoğan, ‘’Bir başbakanın eşi olarak dünyaya yalvarıyorum, gerçekten durum çok kötü. Bu felakete kör ve sağır kalmasınlar’’ dedi.


  İstanbul'da ulaşıma bayram indirimi

İstanbul’da İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ile İDO’nun şehir hatları vapurları Ramazan Bayramı süresince yüzde 50 indirimli hizmet verecek.


  İlk kez görüştüler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’i ilk kez kabul ederek görüştü.


  Şehit ve gazi emniyet mensuplarına madalya

Görev yaparken vefat eden ve malul olan 102 Emniyet Genel Müdürlüğü mensubu ve yakınlarına, Devlet Övünç Madalyası verilecek.


  Akdamar Kilisesi’nde ayin haçsız yapılacak

DünyanIn gözü 19 Eylül 2010’da Van Akdamar Kilisesi’nde ilk kez yapılacak ayinde. Ermeni Patrikhanesi Genel Vekili Başepsikopos Aram Ateşyan, Van Valisi Münir Karaloğlu ile görüşmesinde ayin sırasında kilisenin tepesine haç konulamayacağını öğrendiklerini söyledi.


  Liderler siyasî polemiklerini 2011 seçimlerine saklasın

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanı Kıvanç Günyar, referandumun partiler üstü olduğunu belirterek, liderlerin siyasi polemiklerini 2011 seçimlerine saklamasını istedi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.