04 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Devlete borcu olmayan yok

GELİR İdaresi Başkanlığının açıkladığı vergi borçluları listesinde bankalardan GSM şirketlerine, ilaç üreticilerinden konut üreten firmalara, futbol kulüplerinden belediyelere kadar kamuoyunun tanıdığı pek çok kişi ve kuruluş yer alıyor.



Enflasyonu ‘gıda’ yükseltti

TEMMUZ ayında düşüşe geçen enflasyon Ağustos’ta gıda fiyatlarındaki artışın etkisiyle yönünü yeniden yukarı çevirdi.



Ülker: Bisküvi ve çikolataya zam kaçınılmaz

YILDIZ Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, ‘’Bayramlık ürünlere zam yok ama bayramdan sonra bisküvi ve çikolata, kaçınılmaz olarak zamdan etkilenecek’’ dedi.



Kömür almanın tam zamanı

KÖMÜRÜN tonunun 380 liraya kadar düştüğü ve almak için en uygun zaman olduğu bildirildi. Yaz ayları ve Ramazan ayı nedeniyle satışların durma noktasına geldiği ve talebin dibe vurduğu kömür piyasasında fiyatlar da düşüşe geçti.



Yalıtımsızlıktan 11 milyar 250 milyon TL israf ediliyor

YALITIMSIZ konutlar dolayısıyla israf edilen enerjinin bedelinin yılda ortalama 11 milyar 250 milyon lira olduğu belirtilerek, bu parayla 12 milyon 610 bin ailenin aylık gıda harcamasının, 17 milyon 120 bin öğrencinin okul masrafının karşılanabileceği bildirildi.



İŞKUR belediyelerle el ele işsizliğe çözüm arıyor

TÜRKİYE İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, bilgisayar ve internet kullanmayı bilmeyen vatandaşlar için belediyelerle işbirliği yaparak oluşturdukları 814 İŞKUR hizmet noktasında şimdiye kadar 971 kişinin işe yerleştirildiğini bildirdi.



FED: Sistemi tehdit ederse bankaları kapatırız

AMERİKAN Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke, finansal sistemi tehdit etmesi durumunda, düzenleyicilerin büyük finans kuruluşlarını kapatmaya hazır olması gerektiğini bildirdi.



Borsa ilk kez 61 bini gördü

İMKB Bileşik Endeksi, yaklaşık 1.5 aylık aradan sonra 61.024,29 puanla tüm zamanların seans içi rekorunu kırarken, tarihinde ilk kez 61.000 puanı da görmüş oldu.



Toprağa umut dikiliyor

ANTALYA'NIN Kumluca ilçesinde sera üreticisi çiftçiler, 2010-2011 sezonu sonbahar dönemi örtü altı sera ürünlerinin fidelerini dikmeye başladılar.



Klimalar elektrik tüketimine tavan yaptırdı

YAZ aylarında sıcaklardan bunalanların klima kullanımına yönelmesi dolayısıyla Çatalağzı Termik Santrali (ÇATES), yılın en fazla elektrik üretimini Temmuz ayını da aşarak 188 milyon 796 bin kilovat saat (KWH) ile Ağustosta yaptı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.