06 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Ya Kerîm!

YA Kerîm, Ya Ekrem, Ya Mükrim! Biz kullarına karşı sonsuz keremi, lütfu ve ihsânı bol olansın. Sen vaad ettiğin zaman sözünü yerine getirir, verdiğin zaman son derece bol verir, muktedirken afvedersin. Ey Kerim olan Allah’ımız, kullarına karşı son derece cömert, şefkati hudutsuz, ihsanı hadsiz, mağfireti bol, merhameti geniş, tövbelerimizi kabul eden, keremine son olmayan, sınırsız ikram ve sonsuz kerem sahibisin. Kullarının gözünü ve gönlünü her zaman her türlü nimetlerinle ve rızıklarla doldurur, onları darda bırakmazsın. Bizim isyan ve günahlarımızın çokluğuna bakmadan ikram edersin. Hayatı yarattın ve hayatın ihtiyacı olan her çeşit nimeti de cömertçe ikram edersin.

Ya Kerîm! Bütün zîhayatları binler iştiha, duygu, âlet ve organlarla donatıp süsler, sonsuz rahmet hazinelerinin süslü ve tatlı nimetlerini karşılık beklemeden önlerine serersin. Sonsuz keremin, yarattığın bütün san'atlı varlık üzerindeki tezyinat ve bunların terbiyelerindeki dikkat ve titizliğin açıkça görülüyor.

Hem dünya üzerinde Sen’in mutlak merhametinin neticesine olarak biz misafirlerine Sen’in tarafından sunulan sayısız yiyeceklerin ayrı ayrı ve güzel kokularına ve çeşitli, süslü renklerine, hoş tatlarına ve her zîhayatın zevk ve safâsına yardım eden organlarımıza ve lâtifelerimize baktığımızda, ikramın ve cömertliğinin çok şirin ve gayet tatlı güzelliğini görüyoruz.

FAHRİ UTKAN

06.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  İKİYÜZLÜLÜKTEN VE NİFAKTAN SAKINMALI

  “Bu hurmaları al da, ailene yedir!”

  Fıtır sadakası

  Allah yolunda malını fedâ etti

  EL MUKSİT

  MUTLULUK

  Kola mı, gazoz mu?

  Ramazan mânevî eğitimimiz için büyük bir fırsat

  Ya Kerîm!

  Hutbe-i Ezeliye

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.