11 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Tapu, ‘randevu’ sistemine geçiyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapuda ‘’işlemlerin öne alınması’’, ‘’sürecin hızlandırılması’’ gibi rüşvet iddialarının en fazla gündeme geldiği unsurları ortadan kaldırabilmek için ‘’randevu sistemine’’ geçiyor.



Elektrikli otomobillere teşvik yolda

SanayI ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, elektrikli otomobiller için sektör temsilcilerini Ekonomik Koordinasyon Kurulu’na (EKK) dâvet edeceklerini belirterek, ‘’Otomotiv sektörü strateji belgesine son şeklini vereceğiz’’ dedi.



Yabancı şirket sayısı 25 bini geçti

Türkıye’de kurulan yabancı şirket sayısı 25 bini aştı.



İSTANBUL YABANCILARIN DA GÖZDESİ

Yabancılar arasında en çok tercih edilen il İstanbul oldu.



Kiralamada artık kiracı söz sahibi

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş, kiralamalarda artık kiracının söz sahibi olduğunu belirterek, ‘’Şimdi kiracılar kırığını, döküğünü, boyasını, badanasını, yaptırmayan mal sahiplerinin evini kiralamıyor.



AMB: Kredi desteğini azaltmak zaman alacak

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Jea-Claude Trichet, finansan krizden sonra bankalara verilen özel kredi desteğini aşamalı olarak azaltmanın zaman alacağını söyledi.



Rusya’dan THY’ye ‘Altın At Arabası’ ödülü

Türk Hava Yolları (THY), Rusya’da ulaştırma alanında verilen en büyük ödül “Altın At Arabası”nı (Zolotaya Kolesnitsa) aldı.



İMKB’nin değeri 420 milyar lirayı aştı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) geçen yıl sonu itibariyle 350 milyar 761 milyon lira olan şirketlerin toplam piyasa değeri, geçen ay sonu 420 milyar 308 milyon liraya ulaştı.



Perakende Günleri 10. yılında sürprizlerle dolu

Son 10 yıldır düzenlenen, perakende sektörünün en büyük buluşması Perakende Günleri, bu yıl 20-21 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenecek.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.