20 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

İZMİR'DE SEYİRCİ KAÇAĞI

İZMİR'DE Cumartesi akşamı oynanan Spor Toto Süper Lig 5. hafta maçında Bucaspor-Galatasaray karşılaşmasını 70 bin kişilik Atatürk Stadında 27 bin 936 kişi izlerken, hasılat da 868 bin 600 lira olarak gerçekleşti.

Ancak tribünlerde 45 bine yakın seyircinin olması kafaları bir hayli karıştırdı. Yine Bucaspor'un ligin ilk haftasında oynadığı Beşiktaş maçını 21 bin 601 kişi izlemiş, hasılat da 888 bin 675 lira olmuştu. Bucaspor yönetimi, Galatasaray maçı bilet fiyatlarında Beşiktaş müsabakasına göre indirim yapmıştı.

ERMAN TOROĞLU: ÇETELER İÇERİDE

Hürriyet gazetesi spor yorumcusu Erman Toroğlu BucasporGalatasaray' mücadelesiyle dünkü yorum yazısında konuya temas ederek, şunları söyledi: "İzmir Atatürk Stadı’nda maç oynandı mı tuhaf işler oluyor. Stada bakıyorum 45 bin civarında seyirci var. Soruyorum ne kadar bilet satılmış, 28 bin. Yani nereden baksanız 2530 bin seyirci avanta girmiş. O zaman kusura bakmayın, bu İzmir’de tuhaf işler dönüyor. Birileri para kazanıyorlar, hem kulüpler hem devlet kaybediyor. O zaman çeteleri dışarıda aramayalım. Aylar önce İbrahim Onuk ağabeyimizi kaybettik. Şimdi de Halim Çorbalı. Dürüst adamlardı, düzgün adamlardı. Yalnızca futbola hizmet verdiler. Nur içinde yatsınlar." Öte yandan sahalarının bakımda olması yüzünden maçlarını İzmir Atatürk Stadında oynayan Süper Ligin yeni takımı Bucaspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Atatürk Stadı'nın zeminine tepki göstererek, ''Bu saha ne İzmir'e ne Türk futboluna yakışıyor. Sorumluların gerekli şeyleri yapması gerekiyor'' ded.

20.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Üsküdar'da atletizm şöleni

  İZMİR'DE SEYİRCİ KAÇAĞI

  G.Saray yenmeye alıştı

  İZMİR CUP'IN AÇILIŞINI HÜLYA AVŞAR YAPACAK

  Mourinho Real Madrid yönetimine ateş püskürdü

  Protezli Fransız Manş Denizini yüzerek geçti

  Protezli Fransız Manş Denizini yüzerek geçti

  G.Antepspor-Bursaspor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.