27 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Eskişehirspor fokur fokur kaynıyor

SPOR Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında üst üste kötü sonuçlar alan ve dün taraftarın istifaya davet ettiği Eskişehirspor yönetimi, olağanüstü toplantı yapacak.

Alınan bilgiye göre, ligin ilk 6 haftasında sadece 2 puan toplayarak, puan cetvelinin 17. sırasında yer alan Es-Es, dün de sahasında Gaziantepspor'a 1-0 yenildi. Maça sessiz protesto ile başlayan taraftar, son 10 dakika teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ve yönetim kurulunun istifasını isteyen tezahürat yapmıştı. Çalımbay'ın maç sonrasında ''yönetimle görüşmeden istifa etmeyi düşünmüyorum'' açıklaması üzerine bazı taraftarlar, stadı terk eden yönetim kurulu üyelerine ve futbolculara tepki göstermişti. Maçtan sonra ikinci başkan Mesut Hoşcan ile durum değerlendirmesi yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdı.

ÇALIMBAY: YÖNETİMLE KONUŞACAĞIM

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetimle görüşmeden istifa etmeyeceğini söyledi. Çalımbay, 1-0 yenildikleri Gaziantepspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıkları için çok üzgün olduklarını kaydetti. Futbolcularının oyunundan memnun olduğunu, onların arkasında olduğunu ve tüm sorumluluğu üzerine aldığını belirten Çalımbay, ''Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Son paslarda daha dikkatli olsaydık iyi bir galibiyet alabilirdik. Şans yanımızda olmadı. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bütün sorumluluğu alıyorum. Yönetime falan kimseye bir şey denmemeli." dedi. Taraftara çok güzel günler yaşattıklarını; ancak şu an için istifa gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getiren Çalımbay, "Taraftarımız 'istifa' şeklinde bir takım protesto girişiminde bulundu. Taraftar protesto etmede haklıdır. Taraftar hep iyi olsun ister. Şuan istifa etmek gibi bir düşüncem yok. Yönetimle görüşmeden istifa etmeyi düşünmüyorum. Önümüzde hayati derecede önemli bir Bucaspor maçı var. O maçtan sonra yönetimle oturup konuşuruz. Ondan sonra gereken neyse yaparız." diye konuştu. İki sezondur hedeflediklerinin hepsini gerçekleştirdiklerini dikkat çeken Çalımbay, "Bu sezona şanssız başladık; ama böyle gidecek değil. Böyle günlerde kenetlenmek gerekiyor. Bugün şanssız günlerden birini daha yaşadık." dedi.

27.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Ernst Guti'yi aratmadı

  BİYONİK ERNST

  Arzuladığım Beşiktaş geliyor

  Hep son anda kazanıyor

  Bobo Antalyaspor'a gol atmaya abone oldu

  Deniz: Son dakikada golü atsaydım, 1 puan gelecekti

  Fenerbahçe Kasımpaşa virajında

  Bursaspor prim zengini oldu

  FIFA hakemleri Taşkent'te

  Pehlivanlar er meydanına çıktı

  Eski gazetecilik olsaydı bugün gazeteler çok daha canlı olurdu

  Eskişehirspor fokur fokur kaynıyor

  G.Birliği haftalar sonra kazandı

  Berlin Maratonu Makau'nun oldu

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.