29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Vergide kayıtdışı azaltılsın

Uluslararasi Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Piraye Antika, vergi incelemelerinin saydam ve homojen ilkeler çerçevesinde yürütülmesinin, ‘’kurumsal yönetim ve risk sorumluluğu açısından çok titiz olan’’ YASED üyeleri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu konudaki uygulamaların haksız veya ayrımcı davranıldığı izlenimine yol açmamasının yatırımcı güveni açısından son derece önemli olduğunu bildirdi.



Fındık üreticisi pazarda umduğu fiyatı bulamadı

Gıresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı, piyasadaki fiyatlardan memnun olmayan üreticinin, fındığını pazara indirmekte acele etmeyerek bekletmesi gerektiğini söyledi.



TİGEM, damızlık hayvan ithalatını hızlandırdı

Et ve Balık Kurumu (EBK) et fiyatlarındaki artışı dengelemek için kasaplık hayvan ve et ithalatı yaparken, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), ülkedeki hayvan varlığının kalitesini arttırmak için yüksek verime sahip damızlık hayvan ithalatını hızlandırdı.



Cardin Mobilya, Brüksel’de mağaza açtı

Türkıye’de pazar payını geliştirdikten sonra, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa’ya açılan Cardin Mobilya, bu kez Avrupa Birliği’nin başşehri Brüksel’e mağaza açtı.



TESK: Borcunu yatıran esnaf teşvik edilmeli

Türkıye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın Bağ-Kur ve vergi borç yapılandırmasının başarılı olması için ödenecek aylık taksitlerin 50 liranın altında olmasını istedi.



Petrol fiyatı 76 dolar seviyesinde

Asya’da bazı borsalar değer kaybetti, bazıları ise yükseldi. Bu arada uluslar arası piyasalarda ABD ham petrolünün varil fiyatı 76 dolar seviyesinde işlem görüyor.



Trakya’dan Doğu’ya canlı hayvan sevkiyatı

Türkıye’de, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında 50 baş ve üzeri hayvan işletmesi kuracak yetiştiricilere yüzde 40 hibe desteğinin verileceğinin açıklanmasının ardından Trakya bölgesinden doğuda kurulan işletmelere büyük miktarda canlı hayvan sevkiyatının olduğu bildirildi.



Sarımsağın kilosu 15 liraya çıktı

Sarımsak fiyatlarının aşırı yükselmesinin Çin kaynaklı olduğu bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.