29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

EL YAZMASI ESERLER BAKIM İSTER

KONYA Bölge Yazma Eserler Kütüphanesi Müdürü Bekir Şahin, el yazması eserlerin insanlığın ortak kültürel değeri haline geldiğini belirterek, bu kitapların özel ortam ve bakım istediğini, naylon poşetlerin içine konulmaması, havasız ortamlarda bırakılmaması, uzun süre rafta tutulmaması ve iklimlendirmeye azamî dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.



Bakan Günay: Tarihe sahip çıkarak, marka ülke olalım

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Skal International ve Anadolu Turizm İşletmecileri Derneğince 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla Ankara Cer Modern Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen faaliyete katıldı.



“Hicaz ve Bağdat Demiryollarının 100 yılı”

‘’HİCAZ ve Bağdat Demiryollarının 100 Yılı’’ fotoğraf sergisi, Gaziantep’te açıldı. Alman Büyükelçiliği, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünün birlikte düzenlediği fotoğraf sergisi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sergi Salonu’nda yapılan törenle açıldı.



‘Hacivat ve Karagöz Gezici Anaokulu’ köy yollarında

ANKARA’NIN Elmadağ ilçesinde anaokulu eğitimi ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilen ‘’Hacivat Karagöz Gezici Anaokulu’’ otobüsü, eğitime başladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.