29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Cardin Mobilya, Brüksel’de mağaza açtı

Türkıye’de pazar payını geliştirdikten sonra, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa’ya açılan Cardin Mobilya, bu kez Avrupa Birliği’nin başşehri Brüksel’e mağaza açtı.

Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Teker, Cardin Brüksel’in bayiliğini üstlenen Ahmet Şahan ve Brüksel Devlet Bakanı Emir KIR Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse ve seçkin dâvetlilerin katıldığı Brüksel’deki açılış törenine Türk basını da ilgi gösterdi.

Son yıllarda Türkiye’nin iktisadî kalkınmasıyla birlikte, Anadolu sermayesi de bu kalkınmadan payını almaya devam ediyor. KKTC, Libya, Suriye, Irak, Danimarka, Norveç ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere ihracat yapan Cardin Mobilya şimdi de Belçika pazarına giriş yaptı.

Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Teker, vizelerin kalktığı ülkelere ihracatlarının iki kat arttığını belirtti. Eyüp Teker, Belçika pazarında yalnızca Brüksel şubesiyle değil, 2013’e kadar 4 veya 5 satış noktasıyla büyümeye devam edeceklerini söyledi. Teker, 2009 ve 2010 yıllarında Avrupa Birliği Kalite Ödülü’nü aldıklarının ayrıca altını çizerek, “Önümüzdeki yıllarda ihracat payımızı yüzde 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. 2011’de Libya’nın Bingazi şehrine mağaza açıp Afrika’da konumumuzu güçlendireceğiz.” şeklinde konuşarak bir yeni mağaza açılışının daha müjdesini verdi.

29.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Vergide kayıtdışı azaltılsın

  Fındık üreticisi pazarda umduğu fiyatı bulamadı

  TİGEM, damızlık hayvan ithalatını hızlandırdı

  Cardin Mobilya, Brüksel’de mağaza açtı

  TESK: Borcunu yatıran esnaf teşvik edilmeli

  Petrol fiyatı 76 dolar seviyesinde

  Trakya’dan Doğu’ya canlı hayvan sevkiyatı

  Sarımsağın kilosu 15 liraya çıktı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.