30 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Krizde maaşlar da eridi

DEVRİMCİ İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Enstitüsü (DİSK-AR) emekçilerin ücretlerinin de istihdam oranının da kriz öncesinin gerisine düştüğünü söyleyerek hükümetin “başarı” iddiasını eleştirdi.



İşsizlik nispeten azaldı

İSTANBUL Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, yılın ilk altı ayında gayrısafi yurtiçi hasılanın (GSYİH) yüzde 11 oranında büyümesine bakarak, 2010 sonu itibarıyla programda öngörülen büyümenin epeyce üzerine çıkılacağının şimdiden söylenebileceğini belirtti.



Karadağ'dan yatırım dâveti

KARADAĞ Başbakanı Milo Dukanoviç, Türk yatırımcılarla birlikte çalışmak istediklerini belirterek, ‘’Burada yatırım yapın. Örneğin otomobil, beyaz eşya, elektronik eşya ve tarım alanında birlikte çalışalım’’ dedi.



Tarımda eğitim yetersiz

TÜRKİYE'DE tarım ve seracılık alanında önemli bir zenginliğin bulunduğunu belirten Hollanda Tarım Bakanlığına bağlı İzmir’deki Hollanda Tarım Ticaret Destek Ofisi (NABSO) temsilcisi Jop Kipp, ‘’Bu alanda tek eksik eğitim.



Belediyelerde denetim semineri

BAŞBAKAN Başmüşaviri Erol Kaya, ‘’Nüfusu 100 binden fazla olan tüm belediyelerimize yılda bir kez gidip, sıkıntılarını mahallinde görerek ve mülki amirlerimizin değerlendirmelerini de alarak Sayın başbakanımıza rapor sunuyoruz’’ dedi.



İran’a ambargo hiçbir zaman reçete olmadı

DIŞ Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Haluk Dinçer, Türk-ABD İş Konseyi oluşumuna ilişkin olarak, hiçbir şekilde hükümetin arkasında olduğu, Türkiye ve ABD’nin bakanlarının liderlik ettiği bir örgütün DEİK’in bir konseyine rakip olacağına inanmadığını belirterek, ‘’Bu, bizim çalışmalarımızı tamamlayıcı, her iki ülkenin hükümetlerinin diyaloğunu arttırıcı bir yapı olabilir’’ dedi.



Astana’da turizm fuarı

KAZAKİSTAN'IN başşehri Astana’da açılan turizm fuarı yoğun ilgi görüyor.



Ziraî ilâç bayilerine sıkı denetim

ANTALYA'NIN Kumluca ilçesinde ziraî ilâç, kimyevî gübre, tohum ve yem bayileri, Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından denetleniyor.



Yuanın hızlı yükselişi sürüyor

ÇİN'İN para birimi yuan ABD Doları karşısındaki yükselişini sürdürüyor.



Güllüoğlu, online satışa başladı

KARAKÖY Güllüoğlu Baklavaları, www.karakoygulluoglu.com ve www.baklavasiparisi.com siteleri üzerinden Türkiye’nin her yanına online satışa başladı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.