03 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Tüketiciye Banka kredisi uyarısı

Tüketıcıler Birliği, farklı isimler altında sunulan banka kredilerinin, tüketicinin ödeme gücü, tüketici mevzuatı ve bilgilenme hakkı dikkate alınmaması nedeniyle tüketicinin kaybına ve kafa karışıklığına neden olabildiğini bildirdi.



Petrolün ateşi yükseliyor

ABD ham petrolünün Kasım ayı teslimi varil fiyatı haftayı yüzde 2 oranında artışla 81,58 dolardan kapattı.



Koca: Ekonominin temel problemlerini çözemedik

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, ‘’Biz ekonominin yapısal sorunlarını çözemedik, sadece konjonktürel düzelmeler yaşadık.



İç hatlarda yeni bir havayolu şirketi

Merkezı Antalya’da bulunan Kayı Grup şirketlerinden Sky Airlines, yılbaşından önce iç hatlarda uçmak için çalışmalarını sürdürüyor.



Küresel ekonomideki toparlanma sürecek

Uluslararasi Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, küresel ekonomideki toparlanmanın yavaş bir seyirde sürdüğünü, ancak işsizlik gerçek anlamda gerileyinceye kadar toparlanmanın belirsiz olacağını söyledi.



Ette yaşanan sıkıntı aile işletmeleriyle çözülür

Çanakkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Emek, Türkiye’de son bir yıldır yaşanan et sıkıntısının aile işletmelerinin oluşturulmasıyla çözülebileceğini söyledi. Emek, aptığı açıklamada, süt fiyatlarının aşağıya çekilmesiyle üreticilerin damızlık hayvanlarını kestiğini anımsatarak, küçükbaş hayvan sayısında da son 5 yılda önemli düşüş yaşandığını bildirdi.



ATO: Vize prosedürü haksız rekabet sebebi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere karşılaştıkları vize probleminin işadamları açısından önemli bir haksızlığı ve eşitsizliği de beraberinde getirdiğini vurguladı.



İhracatçılar Rusya'da Türk Hali'nde buluşacak

Rusya’nin Rostov şehrinde Türk ve Rus sermayeli şirket tarafından inşaatı yapılan ve ülkenin en modern toptancı hali olacak Rostov Yaş Meyve Sebze Toptancı Hali’nde dünyanın en büyük yaş meyve sebze ihraç eden ülkelerin şirketlerinin yer kiraladığı bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.