05 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünyada gelecek yıl çelik talebi artacak

Dünya Çelik Üreticileri Birliği, gelecek yıl dünya çelik talebinin yüzde 5,3 artmasını bekliyor. Birlikten yapılan açıklamada, gelecek yıl dünya çelik talebinin yüzde 5,3 artarak 1,34 milyar tona ulaşmasının beklendiği belirtildi.



Et ürünleri el yakıyor

Kirmizi etteki yüksek fiyat et ürünlerine de yansıdı. Bursa’da sucuğun marketlerdeki kilogram fiyatı 50 liraya kadar ulaşırken, kampanyalı olarak satılanlar 27 liradan alıcı buldu.



SABANCI HOLDİNG, HALKA AÇILMAYI SÜRDÜRECEK

Sabanci Holding Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kurtul, Sabancı Holding’in halka açık şirketlerinin sayısını önümüzdeki dönemde artırmak istediklerini belirterek, ‘’Potansiyel olan şirketler Enerjisa, Teknosa, Temsa, Avivasa...’’ dedi.



Kaçak çay büyük tehlike

Rize Çay Üreticileri Koruma Derneği Başkanı Nurettin Kepenek, bu yıl sağlığa uygun olmayan yaklaşık 365 ton çayın yurda kaçak yollarla girdiğini öne sürdü.



ÜFE de, TÜFE de arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayında tüketici fiyatları endeksinin (TÜFE) yüzde 1,23, üretici fiyatları endeksinin (ÜFE) ise yüzde 0,51 arttığını açıkladı.



Eylül ayının zam şampiyonu domates

Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 57,16 ile domates oldu.



Et fiyatları, damızlık ithalatıyla düşer

Türkıye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, bürokratik engellerin, et fiyatlarının düşmesini engellediğini iddia etti.



Refah seviyesi yükseldikçe organik tarım öne çıktı

Tarimsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü (TÜGEM) Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Bozkurt, ‘’Artan nüfusu beslemek için birim alanda üretim artışı çok önemliydi.



İslâm iş dünyasının entellektüelleri İstanbul’da

İslam iş dünyasının en büyük ticari ve entellektüel buluşmasına sayılı günler kaldı.



Afrika heyeti İzmir'de

Bırleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Ticaret Merkezi (ITC) organizasyonu kapsamında Uganda, Tanzanya ve Zambiya’dan pamuk sektörü temsilcileri İzmir’e geldi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.