05 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Dedesi yapsın torunu okusun

OSMANİYE Valiliği tarafından ‘’Dedesi yapsın, torunu okusun, ülkesi mutlu olsun’’ sloganıyla başlatılan okul öncesi eğitim projesi ile şehirdeki okulların bahçelerine ek olarak prefabrike anaokulları yaptırılıyor.


Çevreciler Side’de temizlik yaptı

ANTALYA’NIN Manavgat ilçesinde gönüllü çevreciler, 20 vosvos modifiye arabalarıyla şehir turu attıktan sonra Side Antik Kent’te çevre temizliği yaptı.

Üreticiye böğürtlen desteği

İKLİMİ böğürtlen yetiştiriciliği için çok elverişli olan Gümüşhane’de hazırlanan projelerle üreticilere yapılan destek, ürüne olan ilgiyi artırdı.


  15 çuval esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR’DA şüphe üzerine polisin ‘’dur’’ ihtarına uymayan ve yola kapan konularak durdurulan araçta yapılan aramada 15 çuval esrar ele geçirildi.


  Oyuncak tabanca alarmı

KÜTAHYA’DA, akli dengesi yerinde olmadığı bildirilen kişinin elindeki oyuncak tabancanın gerçek silâh zannedilmesi, polisi alarma geçirdi.


  Muğla ve Manavgat’ta orman yangını

MUĞLA’DA ormanlık alanda çıkan yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Gölcük köyü mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen sebeble yangın çıktı.


  Gölette 3 çocuğun cesedi bulundu

KAHRAMANMARAŞ merkeze bağlı Döngel köyünde gölette 3 çocuğun cesedi bulundu.


  Halfeti cazibe merkezi oluyor

ŞANLIURFA Valiliği himayesinde düzenlenen Halfeti 2. Su Şenliklerinde konuşan Vali Nuri Okutan Şanlıurfa’nın büyük potansiyeliyle önemli bir su merkezi olma yolunda adım adım ilerlediğini belirterek, “Şanlıurfa’nın suyla bütünleşen, suyla yaşayan ve bunu hayatına katan bir şehir olduğunu göstermek istiyoruz.


  26 kaçak yakalandı

EDİRNE’DE, yasa dışı yöntemlerle Türkiye’den çıkış yapmak isteyen yabancı uyruklu 26 kişi yakalandı.


  Polisin amansız takibi mısır tarlasında bitti

EDİRNE’DE, şüphe üzerine durdurulmak istenen ancak durmayarak kaçan otomobildeki 2 kişiden 1’i polisin amansız takibi sonucunda mısır tarlasında yakalandı.


  Kaçkar’a ilk kar yağdı

KAÇKAR Dağları’na yılın ilk karı yağdı. Doğu Karadeniz’de etkili olan yağış, soğuk hava ile birlikte Rize’nin yüksek kesimlerinde kar şeklinde görüldü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.