19 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dış ticarette standardizasyon tebliği yürürlükte

Diş Ticaret Veri Sistemi’ne (DTVS) ilişkin ilk düzenleme olan ‘’Dış Ticaret Veri Sistemine İlişkin Dış Ticarette Standardizasyon Tebliği’’ Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.



Memurun İstanbul korkusu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), İstanbul’daki personel ihtiyacını karşılamak için teşvik amacıyla daha fazla ücret teklif etmesine rağmen ayırdığı pozisyonları dolduramadı.



Kartlı Geçiş Sisteminde 50 lira isyanı

Köprü ve otoyollardan geçişi sağlayan Kartlı Geçiş Sistemi kartına en düşük 50 liralık yükleme yapma zorunluluğu tepki çekti.



Oto pazarı Eylül’de yüzde 18,6 daraldı

AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre, 2010 yılı Eylül ayında, geçen yılın aynı dönemine göre Türkiye binek otomobil pazarı yüzde 18,6 oranında daraldı.



Türkiye Kamu-Sen’den ‘uzlaşma’ dâvâsı

Türkıye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Uzlaştırma Kurulu kararlarının uygulanması istemiyle Ankara Bölge İdare Mahkemesine dâvâ açtı.



Borç yapılandırmanın kapsamı genişletilsin

Hükümetın, SSK prim ve vergi borçlarının yeniden yapılandırılması ve faizlerde indirim uygulanmasına yönelik çalışmalar KOBİ’leri sevindirdi.



Bakanlıktan et ithalatçısına insaf ricası

Tarim ve Köyişleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürü Muzaffer Aydemir, et fiyatlarını dengelemek amacıyla kasaplık, besilik ve taze soğutulmuş et ithalatına izin verilmesine rağmen ateşi düşmeyen et fiyatlarından ithalatçıları sorumlu tuttu.



Dünya ekonomisinde eksen kayıyor

Dünya ekonomisinde eksen son sürat gelişmekte olan ülkelere doğru kayıyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.