08 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Arazideki Amerikalı!



Skoda’dan ‘greenline’ rekoru

AVRUPA'NIN önde gelen otomotiv editörleri tarafından yapılan test sürüşü organizasyonunda ikinci nesil Skoda GreenLine mooelleri çok düşük yakıt tüketim seviyelerine inerek bütün rekorları altüst etti.



Nissan’lar üretim bandında satılıyor

BÜTÜN otomotiv dünyasının büyük ilgi ile karşılandığı İstanbul Auto Show Fuarı’nın ardından Nissan Otomotiv A.Ş.’nin Ekim ayında pazar payı % 2.1’e ulaştı.



Hyundai’de Autoshow fırsatları Kasım sonuna kadar sürecek

ÜRÜNLERİNİN sürekli geliştirilen kalitesi ve güvenlik seviyesiyle Türkiye Otomotiv Pazarı’nın en dikkat çekici markalarından olan ve her konuda tüketicinin daima yanında olduğunu ispatlayan Hyundai, İstanbul Autoshow 2010 fuarı için uygulanan kampanya fırsatını Kasım ayının sonuna kadar sunuyor.



Toyota’lar garajınızı süslesin

KİŞİYE özel cazip ödeme şartları ile “Herkesi Toyota Sahibi” yapmayı hedefleyen Toyota Finans Sistemi, Kasım ayında da “dosya masrafı bizden” ve kredi imkânı sunmaya devam ediyor. Bir Toyota’ya sahip olmak Kasım ayında çok kolay.



Kasım ayında Citroën Picasso sahibi olmak!

EKİM ayında gerçekleştirdiği toplam 3.009 adetlik satışla % 4.10’luk pazar payı elde eden Citroën, binek ve hafif ticari araçlarda Kasım ayına özel fırsatlar sunuyor.



Kia’dan balon ödemeli kampanya

KİA, bütün binek modelleri için geçerli olacak balon ödemeli kredi kampanyasına imza atıyor. Kampanya kapsamında, cazip fiyat avantajları ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.