08 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Nissan’lar üretim bandında satılıyor

BÜTÜN otomotiv dünyasının büyük ilgi ile karşılandığı İstanbul Auto Show Fuarı’nın ardından Nissan Otomotiv A.Ş.’nin Ekim ayında pazar payı % 2.1’e ulaştı.

Nissan, Auto Show fuarında tanıttığı Yeni Juke, Yeni Micra ve Yeni X-Trail ve sınıfının lideri Qashqai modellerinin satışlarından çok memnun. Nissan Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu yaptığı açıklamada; “Auto Show fuarı öncesinde bayilere gidip karton Juke maketleri görenler bile aracı satın almak için sıraya girdiler. Fuar sırasında Türkiye lansmanını gerçekleştirdiğimiz Juke Auto Show fuarı sırasında da büyük ilgi ile karşılandı. Qashqai gibi segmentinde lider bir araçtan sonra ürün gamımıza eklenen Juke ile birlikte Ekim ayında toplam 1,507 adetlik satış rakamı ile % 2.1’lik bir pazar payı elde ettik” dedi. Sancaktaroğlu ayrıca, “Ekim ayında % 2,1’lik bir pazar payı ile 2010 senesinde en yüksek pazar payı seviyesine ulaştık. Kasım ayında lansmanını yaptığımız Juke ve yeni Micra lansmanları ile yıl sonunu % 2 pazar payı ile kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

Peugeot’dan yeni Peugeot 207 Envy

YENİ Peugeot 207 Envy, Peugeot markasının 200 yıllık tecrübesiyle ortaya koyduğu kaliteyi gözler önüne seriyor. Yeni 207 Envy hem yüksek donanım seviyesiyle konforu arttırıyor, hem de benzersiz bir güvenlik seviyesi sunuyor. 207 Envy, dinamizm, kullanım zevki ve aynı zamanda düşük yakıt tüketimi ile çevre bilinci gibi olgularla öne çıkacak, avantajlı fiyatları ile B hatchback sınıfında bütün dikkatleri üzerine çekecek. Trendy versiyonlarında bulunan bütün standart ekipmanlara ilave olarak eklenen yan hava yastıkları 207 Envy’nin güvenlik seviyesini daha yukarı taşırken, Cruise Control, USB ve MP3 çalar bağlantıları ile bluetooth kiti konforu arttıran yeni donanımlar olarak göze çarpıyor. Ön sis farları, gövde rengi krom çıtalı yan koruma barları, spor tip ön tampon ve opsiyonel olarak sunulan 15” alüminyum alaşım jantlar 207 Envy’nin görsel çekiciliğini arttırıyor. Trendy modelinden ilham alınarak tasarlanan yeni 207 Envy’de 1.4 16V 2Tronic 90 hp benzinli ve 1.4 HDi 5 ileri 70 hp düz vites olmak üzere iki farklı motor/şanzıman seçeneği sunuluyor.

08.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Arazideki Amerikalı!

  Skoda’dan ‘greenline’ rekoru

  Nissan’lar üretim bandında satılıyor

  Hyundai’de Autoshow fırsatları Kasım sonuna kadar sürecek

  Toyota’lar garajınızı süslesin

  Kasım ayında Citroën Picasso sahibi olmak!

  Kia’dan balon ödemeli kampanya

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.