12 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Bakanlıktan kurban uyarısı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, kurbanlık hayvanlara kötü muamele edilmemesi ve kurban kesiminden sonra görsel kirlilik oluşmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Uygunsuz yapılan kesimin cezası 792 TL.


5 bin belediye memuru bayrama aç girecek

Beledİye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, yüzlerce belediyede beş binin üzerinde belediye memuru

Ankara’daki halk otobüsleri ‘klimalı’ oluyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında Başkentteki bütün özel halk otobüsleri son m


  Diyanet'te yeni dönem başladı

Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı görevini Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e devretti.


  Polis eşlerine de baş açık resim şartı

POLİS ailelerine sunulan sosyal imkânlardan faydalanabilmek için gerekli olan kimlik kartlarına “başörtüsüz fotoğraf” şartı arandığı belirtildi.


  KPSS, YÖK Başkanı'nın moralini bozuyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, 10-11 Temmuz 2010’da yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) sorularını kimlerin sızdırdığının hâlâ bulunamamasından dolayı moralinin son derece bozuk olduğunu söyledi.


  Özgürlük anlayışlarımızda bir fark yok

İlköğretimde başörtüsü konusunda Başbakanla özgürlük anlayışlarının farklı olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, ‘’Bu konularda bu kadar fazla konuşulmasını da doğrusu biraz gereksiz görüyorum. Önümüzde daha birçok meseleler var. Ciddî konular var” dedi.


  Davutoğlu: Hedefimiz demokrasiyi geliştirmek

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, ‘’Türkiye’de yüksek standartta bir demokrasiyi geliştirmeyi hedeflediklerini’’ söyledi.


  Kaya: Gül, Kocaeli’de hanedanlığı onayladı

ÖZGÜR-DER Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörlüğü’ne yasakçı-baskıcı uygulamalarıyla tanınan Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu’nu yeniden atayarak, 16 yıllık Komsuoğlu hanedanlığını onayladığını söyledi.


  YENİ ANAYASA HEYECANI KAYBOLMASIN

MÜSİAD'ın panelinde konuşan Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Yazıcı, 12 Eylül'de yapılan referandumun ardından yeni anayasaya ilişkin olarak ''hedefe daha yakın olunduğu yolunda güçlü bir inanç oluştuğunu,'' ancak ilk günlerdeki heyecanın halen korunamadığını söyledi.


  Şırnak’ta patlama: 1 çocuk öldü, 1 çocuk yaralandı

ŞIrnak’In İdil ilçesindeki bir evin bahçesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 çocuk öldü, 1 çocuk yaralandı.


  Kürt sorunu ranta dönüştürülmemeli

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, ‘’Kürt sorunu siyaseten ranta dönüştürülmemelidir’’ dedi.


  “Balyoz”da 3 asker serbest

“Balyoz Planı” iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında ‘’şüpheli’’ sıfatıyla ifadeleri alınan 3 askeri personel, savcılıkça serbest bırakıldı.


  Bediüzzaman, çağını aşmış bir mütefekkir ve aydındır

Yeni Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez’in 9. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu açılış programında, “Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı” sıfatıyla yaptığı konuşma...




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.