"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail’le anlaşmayı fesh edin, siz de hayırla yad edilin

02 Haziran 2020, Salı
Mavi Marmara dâvâsı Avukatı Gülden Sönmez, sosyal medya hesabından Mavi Marmara saldırısının 10.yılında şehitleri anan AKP’li milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam’a tepki gösterdi.

Mavi Marmara Şehitlerinin kanı yerde kaldı

Kavakçının sosyal medya hesabından “Şehitlerimizi rahmetle, Fatihalarla yad ediyoruz” paylaşımına, Sönmez “O zaman, onların ailesine ve anısına bir iyilik yapın; TBMM’de cengaverce savunduğunuz, şehitlerin katillerini affettiğiniz Türkiye İsrail anlaşmasının feshedilmesinin öncüsü olun ve Siz de hayırla yad edilin” dedi. Kavakçı’nın tweetlerine “2016 yılında Mavi Marmara dâvâsının düşmesi için kürsüye çıkıp konuşma yapan, İsrail ile Türkiye arasında anlaşma olması gerektiğini savunan Ravza Kavakçı şimdi de Mavi Marmara için tweet atıyor” tepkisi de geldi. Bakan Yardımcısı Çam’ın Mavi Marmara’yı bir “operasyon” olarak tanımlamasına ve Gazzelileri suçlamasına da tepki gösteren Sönmez “Gelin Cumhurbaşkanı ve TBMM olarak şu anlaşma utancını Türkiye üzerinden kaldırın! Hepimiz eskisi gibi bu ülke halkının % 95 i ile beraber Filistin için mücadeleye ve desteğe devam edelim. Yoksa anlaşmanın verdiği ağır psikoloji ile daha çok yanılacaksınız” ifadelerini kullandı.

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1032
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    2.6.2020 10:11:02

    M.Marmara veSuriye,Mısır hadiseleri ile ilgili AKP nin politikasını iyi tahlil ettiğimizde karşımıza çıkacak sonuç şu olduğunu görürüz. AKPMHP koalisyonu bu ülke insanının,müslümanların hayrına asla bir çalışma yapmadığıdır. Uluslararası ilişkilerin temelinde karşılıklı menfaat vardır.Fakat AKPMHP koalisyonu için ise İSRAİL ilişkileri deyince ülkemizin ve miletimiz ile İslam aleminin kaybınadır.Burada kazanan daima İSRAİL'dir. 2016Yılında İsrail ve ülkemiz arasındaki antlaşma neticesinde kazanan ve karlı çıkan İSRAİL olduğuna delil şu tespitlerimizi hatırlayalım. ABD.Belçiliğini T.AVİV'den KUDÜS'e taşıma kararı aldı.ABD İdaresi İsrail'in işgali altındaki GOLAN Tepelerini İsrail'in ilhak hakkı olduğunu açıkladı. Mescidi Aksa ve diğer camilere,müslğüman kardeşlerimize saldırıları ve yahudi yerleşimcilerin yeni yerleşim yerleri kurmaları arttı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı